FORUMS
Remove All Ads from XDA

[GUIDE]How-to enable 3 dot menu button in S5 ported apps without xposed modules

635 posts
Thanks Meter: 469
 
By NimeniAltu, Senior Member on 23rd June 2014, 07:41 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th January 2016, 12:42 PM |#301  
Member
Flag La Barra
Thanks Meter: 6
 
More
How do I change the 3 dots "show more" to a phrase "more" do you know the files to edit , thanks for this tutorial good work.
 
 
8th January 2016, 08:16 AM |#302  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I followed all the steps in my s4 mini. but there is no values/bools.xml. (2 - Go into \res\values\bools.xml. )
can anyone tell me how to modify it in my device...
9th January 2016, 10:20 AM |#303  
Niko Belic 605's Avatar
Senior Member
Flag Pattan
Thanks Meter: 425
 
More
Got some bugs after this
3rd February 2016, 06:28 PM |#304  
Member
Flag Bacolod City
Thanks Meter: 23
 
More
I'd like to ask if this guide is working to TW5.1.1? Thank you.

I open my Framework_res.apk but there's no VALUES/... thank you
3rd March 2016, 05:54 AM |#305  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by kyriebel

I'd like to ask if this guide is working to TW5.1.1? Thank you.

I open my Framework_res.apk but there's no VALUES/... thank you

I had the same problem.. Then I realized that i was doing it in a wrong way..

You need APK tool to decompile Framework, then only values?/.... will appear..

Even after decompiling and recompiling Framework as per steps mentioned, I got error messages and then gave up..

If you want to go through with it, search Tickle my android in this forum.. Good luck mate
26th April 2016, 08:50 AM |#306  
crizalid8's Avatar
Senior Member
Flag douala
Thanks Meter: 350
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by qool82

If u get a bootloop -> open the recompiled framework-res.apk with winrar and change the META-INF folder and the AndroidManifest.xml with the original files from the original framework-res.apk and save.
It works for me.

greetz

it works for me too. thanks
15th June 2016, 07:31 AM |#307  
bobfrantic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 970
 
More
Anyone know how to bring back the overflow 3 dot menu button for legacy apps? (see screenshot) not sure of the actual name of this button...

Click image for larger version

Name:	Screenshot_2016-06-10-11-14-24.png
Views:	68
Size:	63.6 KB
ID:	3783542
16th June 2016, 07:23 AM |#308  
bobfrantic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 970
 
More
Bump

Sent from my S4 via NSA's wifi
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
s5 3 dot touchwizz

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes