FORUMS
Remove All Ads from XDA

LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom

591 posts
Thanks Meter: 1,407
 
By quangnhut123, Senior Member on 27th June 2014, 06:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th July 2016, 07:02 AM |#851  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello everyone, do i need to root my lg g2 f320l to use lg flash tool?
 
 
9th July 2016, 09:00 AM |#852  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by syusukeph13

hello everyone, do i need to root my lg g2 f320l to use lg flash tool?

No you don't need to root ur phone for using LG Flash Tool.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
10th July 2016, 11:10 AM |#853  
Junior Member
Flag Tucumán
Thanks Meter: 0
 
More
Hello... I'm new here, can someone give me a hand please?, I'm trying to fix a LG-e411g, it just doesn't run, I tried with LG flash tool but it shows me this message:

Upgrade stopped due to an error.
1. Disconnect the phone from PC and remove battery from the phone.
2. Insert the battery back and reconnect the phone to PC.
3. Turn on the phone.
4. Press the Retry button below to start the upgrade.

I tried MANY times and I still can't find the problem... I would be so thankful if some of you can help me.
14th July 2016, 12:11 AM |#854  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Hello
I tried to downgrade my lg g4 stylus.
And in every explanation or how to it said :
"You’ll see a progress bar now. Just wait until it’s 100%, after which you might get an error “Connection to server failed”. This is okay. DON’T disconnect your phone at this point.
Watch your phone closely, you’ll see some activity going on the screen with “COM” written in green text. Once that happens click OK to the “Connection to server failed” error."

And i was waiting and waiting and waiting...........
And nothing happen.
Any good advice PLEASE, cause i am at the edge of my nerves
14th July 2016, 02:17 PM |#855  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
"The program cant start beacuse LGMobileDL.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem". I have reinstalled many times but still wont work. Help please
17th July 2016, 11:41 AM |#856  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
it says connecting to the server failed how to fixit?
17th July 2016, 11:26 PM |#857  
Junior Member
Flag Karanganyar
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
What all we can do in download mode? Just flashing firmware or can do something more? Like rooting, UBL and other
22nd July 2016, 06:07 PM |#858  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
windows 10?
Yesterday, 01:38 AM |#859  
casual_kikoo's Avatar
Senior Member
Flag Paris, France
Thanks Meter: 240
 
More
Quote:
Originally Posted by akaloith

windows 10?

Using it ��!

For real mate?
No hello?
What's your question? I think if you know how to use internet, you know how to make a sentence. Even my little brother's sentences are more elaborate than your. 2 words.....
Did you know that you also have a search function at top of the page?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes