Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Solution] G4 Hard SPL (CID unlock)

25th April 2010, 07:16 PM |#241  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2006
Talking
@craigster1991 - use XP Virtualisation mode
 
 
25th April 2010, 09:10 PM |#242  
craigster1991's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
56 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Quote:
Originally Posted by Drevil666

@craigster1991 - use XP Virtualisation mode

good thinking! i will try that later
15th June 2010, 10:45 AM |#243  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Thumbs up Thanks
tks guys,i manage to do the hard-SPL flashing on my wizard O2 mini s with windows 7 64bit using windows xp mode in virtual machine.
Last edited by syed_shakur; 15th June 2010 at 10:54 AM.
15th June 2010, 05:41 PM |#244  
craigster1991's Avatar
Member
Thanks Meter: 0
 
56 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
i tried this on xp mode, and it all went fine, but when i try to update the rom using any G4 safe rom, it enters bootloader and then the process fails, every time...
anyone have any idea?
15th June 2010, 06:42 PM |#245  
RoryB's Avatar
Recognized Developer
Flag Lexington
Thanks Meter: 754
 
2,840 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by craigster1991

i tried this on xp mode, and it all went fine, but when i try to update the rom using any G4 safe rom, it enters bootloader and then the process fails, every time...
anyone have any idea?

I have a 64 VISTA machine and use the fixed driver file to flash my ROMs.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=291723

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338473
Last edited by RoryB; 15th June 2010 at 08:39 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes