FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][UB]Android 4.4.2 KOT49H Google Play Edition - Root/Busybox/Tweaked (1/16/14)

1,366 posts
Thanks Meter: 5,924
 
Post Reply Email Thread
10th June 2014, 09:23 PM |#921  
madphone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,179
 
More
@DooMLoRD Can't wait for it. One question: i have read about camera problems on 4.4.3. Is the cam working on your ROM? Does it have hdr+ mode?
 
 
10th June 2014, 10:12 PM |#922  
Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by madphone

@DooMLoRD Can't wait for it. One question: i have read about camaera problems on 4.4.3. Is the cam working on your ROM? Does it have hdr+ mode?

I imagine the answer should be subjective. I'm running scrubber's build and have camera bug issue. But it seems that we are only 2 persons reporting this. Many people have it working perfectly. This can be linked to the model (C6833/C6806 hardware ?) or dunno. I'm waiting for this other build too to test if my issue is fixed there. *Crossing fingers* I think only users can tell. I shall report if it's fine.

Nota : my cam worked fine when running his 4.4.2 build so I have good hopes

Envoyé de mon C6806_GPe en utilisant Tapatalk
The Following User Says Thank You to Jayz2K For This Useful Post: [ View ] Gift Jayz2K Ad-Free
10th June 2014, 11:51 PM |#923  
Jammol's Avatar
Senior Member
Flag Chateaubelair, St. Vincent & the Grenadines
Thanks Meter: 1,748
 
Donate to Me
More
Wait, isn't there already a 4.4.3 Rom from the GPE; for the Sony ZU? I'm using Scrubber's Port of just that. Will there be a difference having a new port?
The Following User Says Thank You to Jammol For This Useful Post: [ View ] Gift Jammol Ad-Free
1st August 2015, 06:59 PM |#924  
X0LARIUM's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 87
 
More
Can we upgrade this to the official 5.1?
24th September 2016, 11:23 PM |#925  
PamelaGirl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Hello All,
Can someone please help. I am trying to downgrade from Scrubbers 5.1 ROM to this 4.4.2. After flashing this 4.4.2 ROM the phone reboots and after 30 minutes doesn't go beyond the boot-up animation. What am I missing?

T.I.A.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes