5,600,053 Members 43,412 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HTC Hero 2.1 3.3x RUU Files (India, RUS, WWE, HK WWE, Chunghwa)

Tip us?
conflipper Old
#1  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Default HTC Hero 2.1 3.3x RUU Files (India, RUS, WWE, HK WWE, Chunghwa)

Here are the HTC 2.1 Hero files.

These are not the OTA files. these are the signed RUU.exe files from HTC. This should help for people that are looking for these files.



THIS WILL UNROOT YOUR DEVICE, YOU HAVE BEEN WARNED.


Hero/RUU_Hero_Chunghwa_3.31.751.1_R2_Radio_63.18.55.06O _6.35.15.01_release_signed.exe


RUU_Hero_hTC_Asia_India_3.31.720.2_R_Radio_63.18.5 5.06O_6.35.15.01_release_signed.exe


RUU_Hero_hTC_Asia_HK_WWE_3.34.721.1_R_Radio_63.18. 55.06P_6.35.15.14_release_signed.exe



RUU_Hero_HTC_RUS_3.32.411.1_R_Radio_63.18.55.06P_6 .35.15.14_release_signed.exe




RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_6 .35.15.11_release_signed.exe


Enjoy.
 
waycool2006
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jul 2010
Location: Shanghai
Pretty COOL, but how do you get these? since i cannot find them anywhere on HTC website.

Sent from my HTC Hero using XDA App
 
Ganii
Old
#3  
Ganii's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 668
Posts: 1,878
Join Date: Mar 2010
Location: Zell i.Fichtelgebirge

 
DONATE TO ME
Look at here

http://shipped-roms.com/shipped/Hero/
 
lisiuc
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2010
Location: Hong Kong
Did anyone try these RUU on a rooted HERO? Does it work at all?
 
ebbhead
Old
#5  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 50
Join Date: May 2010
Location: Gothenburg
Quote:
Originally Posted by lisiuc View Post
Did anyone try these RUU on a rooted HERO? Does it work at all?
Just tried it on a rooted hero, worked fine, it's now 2.1 HTC stock rom and everything seems to work fine (non-root).

(RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_ 6.35.15.11_release_signed.exe)
 
lisiuc
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Apr 2010
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by ebbhead View Post
Just tried it on a rooted hero, worked fine, it's now 2.1 HTC stock rom and everything seems to work fine (non-root).

(RUU_Hero_HTC_WWE_3.32.405.1_R_Radio_63.18.55.06P_ 6.35.15.11_release_signed.exe)
thanks for sharing!
 
Lennyuk
Old
#7  
Lennyuk's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1220
Posts: 5,220
Join Date: Jan 2010
Location: Essex, England

 
DONATE TO ME
Just to further say, although this will just get ignored.

If you run one of these RUU's you will not only lose root, you will lose the ability to root ever again.
I am some sort of dev and a writer for LandofDroid. I am also a member of HTC Elevate. Was a member of the now defunct "Team Villain" aka VillainRom.

HTC One
How to flash a firmware.zip? Thanks Makbil
How to find your product type i.e. M7_U or M7_UL?
Why has my files moved from /data/media to /data/media/0/?
UID Error? - Delete the Quadrant directory from /data/data and/or check /data/system/uiderrors.txt

Mods
Camera v5.1.620655 for Modaco.SWITCH - https://copy.com/VD4qKYFHM6F0
Fix for Google+ Locations Grey Map Issue

http://forum.xda-developers.com/signaturepics/sigpic2315688_1.gif

Device info:
 
Current: HTC One, Google LG Nexus 4, Google Asus Nexus 7, Chromecast
Retired: Samsung Galaxy Note II Samsung Galaxy S III, Advent Vega (Tablet), Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S, HTC Desire Z, HTC Desire HD, HTC Desire, HTC Hero

www.lennyuk.co.uk
Twitter | Google+
Like what I do? help me have a coffee<----- This is a link
 
Sustanon
Old
#8  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 72
Join Date: Feb 2009
Location: Parzymiechy
Quote:
Originally Posted by Lennyuk View Post
Just to further say, although this will just get ignored.

If you run one of these RUU's you will not only lose root, you will lose the ability to root ever again.
I know people who changed ROM via OTA to 2.1 and back to the 1.5 by flashing extracted parts of RUU via fastboot
 
Lennyuk
Old
#9  
Lennyuk's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1220
Posts: 5,220
Join Date: Jan 2010
Location: Essex, England

 
DONATE TO ME
The rom put out ota and the ruu are not quite the same rom.
I am some sort of dev and a writer for LandofDroid. I am also a member of HTC Elevate. Was a member of the now defunct "Team Villain" aka VillainRom.

HTC One
How to flash a firmware.zip? Thanks Makbil
How to find your product type i.e. M7_U or M7_UL?
Why has my files moved from /data/media to /data/media/0/?
UID Error? - Delete the Quadrant directory from /data/data and/or check /data/system/uiderrors.txt

Mods
Camera v5.1.620655 for Modaco.SWITCH - https://copy.com/VD4qKYFHM6F0
Fix for Google+ Locations Grey Map Issue

http://forum.xda-developers.com/signaturepics/sigpic2315688_1.gif

Device info:
 
Current: HTC One, Google LG Nexus 4, Google Asus Nexus 7, Chromecast
Retired: Samsung Galaxy Note II Samsung Galaxy S III, Advent Vega (Tablet), Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S, HTC Desire Z, HTC Desire HD, HTC Desire, HTC Hero

www.lennyuk.co.uk
Twitter | Google+
Like what I do? help me have a coffee<----- This is a link
conflipper Old
#10  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Lennyuk View Post
The rom put out ota and the ruu are not quite the same rom.
Any idea on difference?


What one is better?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more

Keep Track of Everything Your Device Does with Event Logger

Regardless of their OS choice, computing power users generally share one common … more

A More Competitive Spin on the Addictive 2048 Puzzle

You may recall that a few weeks ago, we talked about a rather interesting take on … more

Multiboot in Progress for the Sony Xperia Z1

As we’ve mentioned quite a few times in the past, multiboot is quite the interesting … more