Thread Closed

Cyanogenmod Nightly Build [check link for newest version] Update 7/24 Full Market

OP amirborna

19th July 2010, 05:56 PM   |  #311  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
827 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by Chronzy

I'm a noob to rooting and installing roms, so maybe someone can point me in the right direction? I just did simple root last night so yes I have full root.

1. I flashed the newest radio at the beginning of this post.
2. Didn't worry about wi-max radio since I don't have the service. (maybe where i went wrong?)
3. Flashed the CM6 nightly rom.

Flashed all using "PWR+VOL DOWN>Recovery>Flash zip from sdcard" method. I'm not sure if there's another way to do this.

After flashing the ROM and rebooting, i'm stuck at the "strings of light shooting in from the side to form an X" screen. Won't go any further, power button won't turn the phone off, and now I can't get back into the phone to set it to disk drive in order to load the rooted stock rom. Any suggestions on where to go from here?

Can I install a ROM from my pc using the HBOOT USB option?

Looks like a bunch of advanced users here with a lot of success; any advice is appreciated.

1) Go into Recovery - RA or CW - it doesn't matter. Proven to work on both.
2) Wipe Data
3) Wipe Cache/Dalvik - iif you have that choice depending on Recovery
4) Install from zip on sdcard
5) Locate CM 6 - nightly build
6) Install the CM 6
7) Once that is completed - install the Radio. If you have already done this - please skip.
8) Skip the WiMax for you. It doesn't function at the moment anyways.
9) Install the gapps - with the "hdpi" not the "mdpi"(for smaller screens) make sure its the FRF91 signed apk. So a search for it. It's been posted and mirrors a million times already.
10) Once completed - select reboot and the swirling lines should go from multi-color to blue and then boot up. Give it a few mins. Everyone is different on the time length. It should not take over 5 mins.

Good luck.
19th July 2010, 05:59 PM   |  #312  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
827 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Quote:
Originally Posted by joey3002

sprint updater is constantly FC'ing for me (from what I read that had to be installed to get VVM)

You can just install the Sprint_VMM.apk. I did not install the updater and my VMM was provisioned in less than a min. A couple of text messages came and then the final one said provisioned.
19th July 2010, 06:01 PM   |  #313  
mikeDCMDVA's Avatar
Senior Member
VA
Thanks Meter: 37
 
503 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
So how is everyones ROM doing?

Does this have 4G?
19th July 2010, 06:01 PM   |  #314  
Senior Member
Flag Guthrie, OK
Thanks Meter: 51
 
456 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
So far so good for me. Installed a few Sprint APKs and only received a force closure on the sprintupdate.apk. I finally just removed it but sprint tv and sprint voice mail seems to be working fine as does sprint nav. Oh and have I mention how fast it is

Click image for larger version

Name:	CAP201007191057.jpg
Views:	219
Size:	43.6 KB
ID:	363147 Click image for larger version

Name:	CAP2010071910391.jpg
Views:	186
Size:	34.4 KB
ID:	363148
19th July 2010, 06:03 PM   |  #315  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
138 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Quote:
Originally Posted by mikeDCMDVA

So how is everyones ROM doing?

Does this have 4G?

No 4G... CM is suppose to be working on it... I would bet the final release will include it...
19th July 2010, 06:05 PM   |  #316  
mikeDCMDVA's Avatar
Senior Member
VA
Thanks Meter: 37
 
503 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by kmagn13

No 4G... CM is suppose to be working on it... I would bet the final release will include it...

Ah, ok, well thank you for answering!

I should just go ahead and fire it up, not much 4G around my way anyways.
19th July 2010, 06:07 PM   |  #317  
stroths's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
235 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
Question LED Notifications not working
Are LED notifications not working for everyone? I did a Titanium restore on apps and want to make sure I didn't kill them by installing something I shouldn't have from my old 2.1 build.
19th July 2010, 06:07 PM   |  #318  
Junior Member
Flag san antonio
Thanks Meter: 1
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by wasd321

Do u have a link to the latest clockwork? I can't stand ar recovery


download ROM manager and click "flash alternate recovery" thats what i did.. and it works.
19th July 2010, 06:11 PM   |  #319  
Senior Member
Flag Charleston
Thanks Meter: 47
 
941 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Quote:
Originally Posted by bigant262

How would I go about to get Sprint TV and such installed again??

Just pull up any rom and pull the apks out of it.


Sent from my PC36100 using XDA App
19th July 2010, 06:14 PM   |  #320  
Senior Member
Flag Raleigh
Thanks Meter: 0
 
161 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
There's an amazing correlation between exchange enforcing a lock screen and my blood pressure. All better now though. I hate that thing.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
!cyanhugepenis, -quadruple penetration, 4g anyone?, a whole lot of posts, addict, awesome tags, bincter, boats and hoes, can i bear cyan's kids?, cm6, cyanogen, cyanogen ftw!, cyanogenmod, development section, dicks, lazy op, move us back, raging boner, rom fornication, sex and drugs, teamdouche, tranny op, violent seduction, we love cyanogen!, you're holding it wrong
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes