Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] CyanogenMod-6.1.0-RC1 for Hero CDMA - V6.1.0-RC1 (10/28/2010)

OP darchstar

19th September 2010, 01:38 AM   |  #2331  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by vita10gy

You you mean so it searches for a contact as you dial (so you can dial J-O-N rather than jon's number) or do you mean to actually use that as a method of typing?

If you just mean the first thing then install dailer one from the market.

I want the phone keyboard for only text messaging I do not like using the full Keyboard
19th September 2010, 01:40 AM   |  #2332  
theimpaler747's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag The Ninth Circle of Dante's Inferno
Thanks Meter: 2,675
 
21,289 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by camaroryan

I want the phone keyboard for only text messaging I do not like using the full Keyboard

So you want t9? The HTC IME mod keyboards have a t9 option.
19th September 2010, 01:45 AM   |  #2333  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by theimpaler747

So you want t9? The HTC IME mod keyboards have a t9 option.

Would u happen to know where I can download it
19th September 2010, 01:46 AM   |  #2334  
theimpaler747's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag The Ninth Circle of Dante's Inferno
Thanks Meter: 2,675
 
21,289 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by camaroryan

Would u happen to know where I can download it

Right here
19th September 2010, 02:13 AM   |  #2335  
user7618's Avatar
Senior Member
Flag Indianapolis
Thanks Meter: 231
 
3,349 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
smoothtaste, how's that swype skin coming? I would live to see it! :)

Sent from my CDMA Hero. I got some hot froyo on hero action here!
19th September 2010, 04:07 AM   |  #2336  
pzvv's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
171 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by stayclean

You can with Titanium I believe.

How does one use titanium to get the stock live wallpapers on this rom?
19th September 2010, 04:08 AM   |  #2337  
theimpaler747's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag The Ninth Circle of Dante's Inferno
Thanks Meter: 2,675
 
21,289 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
New version!!!!!! Alright Darch!!!!!
19th September 2010, 04:09 AM   |  #2338  
darchstar's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 959
 
2,292 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Sorry for the delay in getting CM stable into the wild. i've been caught up with school. Enjoy guys
19th September 2010, 04:10 AM   |  #2339  
theimpaler747's Avatar
Retired Forum Moderator / Retired Recognized Developer
Flag The Ninth Circle of Dante's Inferno
Thanks Meter: 2,675
 
21,289 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by darchstar

Sorry for the delay in getting CM stable into the wild. i've been caught up with school. Enjoy guys

How did I post there was a new version before you did?
19th September 2010, 04:13 AM   |  #2340  
pzvv's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
171 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
how do we upgrade to the new version??? Do we just flash it over or complete wipe then reflash our kernals and tweaks?


And if someone could help me with the live wallpapers...

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cdma, cyanogenmod, darchstar, hero, rom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes