Post Reply

[Q] How do I change data file size

OP tobiascrystal

23rd September 2010, 09:12 PM   |  #1  
tobiascrystal's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 38
 
443 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
The header pretty much explains it all, I want to use multiple builds on my card but with the 1G data image size of most of the newer builds I can only fit two on there. does anyone know how to change it back to the 512?
23rd September 2010, 10:57 PM   |  #2  
pinobigbird's Avatar
Senior Member
Flag Netherlands
Thanks Meter: 18
 
122 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Here you go: [How to]Simplest way to change internal memory (data.img) from 256 to 512 or 1gb by bhaveshdj
24th September 2010, 12:26 AM   |  #3  
polo735's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 18
 
403 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Requires that you use a linux os.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes