5,599,135 Members 34,908 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Odin for Mac?

Tip us?
 
mstyle88
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 69
Join Date: Aug 2010
Location: Greenville, SC
Default [Q] Odin for Mac?

Hey all, similar to everyone else I have the Vibrant soft brick issue from Ji6. Sorry if this has been asked before but my search came up w nothing.

Is there an Odin for Mac? I dont have access to a PC at all, work computer doesnt allow downloads.
 
nearblack
Old
#2  
nearblack's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 246
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by mstyle88 View Post
Hey all, similar to everyone else I have the Vibrant soft brick issue from Ji6. Sorry if this has been asked before but my search came up w nothing.

Is there an Odin for Mac? I dont have access to a PC at all, work computer doesnt allow downloads.
There is no ODIN for mac.

But I'm sure you can get your hands on a PC for an hour or two. Go to a library or a friend's house. C'mon man.
 
nateblack
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: Aug 2009
Location: boston
yeah, i am in the same boat. i have no access to a pc
 
opiomorph
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 101
Join Date: Aug 2010
Location: New Orleans
I have struggled with this myself, so you're not alone. Your best bet if you don't want to borrow a windows machine is to stick a copy of Windows on your computer via VMWare Fusion or Boot Camp or what have you.
 
TheSneakerWhore
Old
#5  
TheSneakerWhore's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 872
Join Date: Sep 2010
Location: DFW
Run Parallels....or find a friend. What version of OS X are you running?
(╯□)╯︵ ┻━┻

I'm probably trolling you.
 
AuraspeeD
Old
#6  
AuraspeeD's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 33
Join Date: Jul 2010
From my experience even that doesnt work. I tried Odin on my boot camp Windows 7 partition on MacBook Pro with no luck.



Sent from my SGH-T959 using XDA App
SGS Vibrant - CM7 Nightlies, Glitch V13
HP Touchpad - CM7 Alpha 3
 
nateblack
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: Aug 2009
Location: boston
yes i am trying it on parallels now but it does not seem to register that the phone is plugged in when i run odin. when i plug it in it does ask me where i would like to mount the phone, OSX or VM and i choose vm but obviously it wont mount in downloading mode (or does it?) but odin doesnt do anything to the phone :/

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...