Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,690 Members 47,073 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] I9000XWJP6 - Froyo 2.2 - Online! [D/L Link Inside]

Tip us?
 
vabalas656
Old
#561  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Oct 2010
Default I9000XWJP6 process com.android.mms has stoped working

I9000XWJP6 process com.android.mms has stoped working after flashing.

Does anyoe know the reason and how to fix it? i cant send or read any messages
 
Alidevlet
Old
(Last edited by Alidevlet; 25th October 2010 at 07:02 PM.)
#562  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Oct 2010
Location: Bali
Hi guys,
anyone has the problem with mobile AP to use SGS as hotspot??? mine is connected, but no internet, I've tryed factory restore, formattig card, doesn't help!
trough usb kies tethering its work... need to make hotspot in my house

please help!!!
 
y_n_t
Old
#563  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 82
Join Date: Oct 2008
Location: Iasi
Quote:
Originally Posted by Alidevlet View Post
Hi guys,
anyone has the problem with mobile AP to use SGS as hotspot??? mine is connected, but no internet, I've tryed factory restore, formattig card, doesn't help!
trough usb kies tethering its work... need to make hotspot in my house

please help!!!
I have problems with wi fi. Stuck on obtaining Ip.
 
Alidevlet
Old
#564  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Oct 2010
Location: Bali
Huh... Battle was continue all night and morning,
1. format sd card
2. restore factory settings
3. installed JPJPA,
4. change CSC to XSG - (to get market) (*#272*my imei#)
5. created APN,
final=no working
1. installing JM9 with CSC_I9000OLBJG4 (my area Indonesia, Bali)
2. due to changing CSE to find code XSE ... no such code found (*#272*my imei#)
3. created APN
final=no working
in this case I was frustrated because was working before
1. come back to JP6
final MOBILE AP still not work!!!(( Tethering working! AP hotspot no(
any ideas?
 
eigo
Old
#565  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by Alidevlet View Post
Hi guys,
anyone has the problem with mobile AP to use SGS as hotspot??? mine is connected, but no internet, I've tryed factory restore, formattig card, doesn't help!
trough usb kies tethering its work... need to make hotspot in my house

please help!!!
have the same problem... tested with jpm and jp6... could connect to mobile ap and got an ip address. tried open a webpage on connected device browser and it happens nothing. the 3g indicator on sgs shows that the device is sending data but does not recive anything... and sometimes the 3g indicator fades away. tried restore and whiping cache for thousand times.

in the end i went back to jm9... here it works without problems.
 
Alidevlet
Old
(Last edited by Alidevlet; 26th October 2010 at 03:43 PM.)
#566  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Oct 2010
Location: Bali
Quote:
Originally Posted by eigo View Post
have the same problem... tested with jpm and jp6... could connect to mobile ap and got an ip address. tried open a webpage on connected device browser and it happens nothing. the 3g indicator on sgs shows that the device is sending data but does not recive anything... and sometimes the 3g indicator fades away. tried restore and whiping cache for thousand times.

in the end i went back to jm9... here it works without problems.
how you did flashback from jp6 to jm9? I did, but not was working,
I wanna try XXJPM, what do you think?
 
Pewe69
Old
#567  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2010
My Auto rotate have stopped to work.
anyone else have this problem? :P
 
eigo
Old
#568  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by Alidevlet View Post
how you did flashback from jp6 to jm9? I did, but not was working,
I wanna try XXJPM, what do you think?
Just flash jm9 with odin with the right pit file and repartion on. Search for jm9 thread in this forum for precise guidance. If it doesn't boot try to whipe data and cache.
Jpm works quite well except of mobile ap.
 
Alidevlet
Old
#569  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 23
Join Date: Oct 2010
Location: Bali
thanks I will try, but for battery life JP6 the best!
 
SingleCell
Old
#570  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 13
Join Date: Oct 2010
I've been running I9000XWJP6 - Froyo 2.2 on my Samsung Galaxsy S for one week. Today I took it online with exchange mail and the absolutly killed my phone. CPU running af 75% and lagging.

Does any one have a fix for this?
Everything other that exchange mail ran fine

Hope some one can help

Tags
froyo 2.2, i9000xwjp6
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Make Your Own DIY Capacitive Stylus

The XDA Portal is a place where we like to talkabout things that are interesting, fun, and sometimes … more

Remove Unnecessary WhatsApp Elements with Xposed

In modern life, you can’t underestimate the power ofthe dark sidemessaging … more