Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,666 Members 39,671 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Change Region, Debrand or Rebrand 1.6 and 2.1 via CDA

Tip us?
 
prabhu_camry
Old
#181  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Oct 2010
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by boy4224 View Post
You can't man. I did like you and now the 2.1 update for Australia is available and don't know how to get back
Anyone know how to handle this?
lol , then we're stuck with this nordic fw till someone finds a solution ?
 
mazora
Old
(Last edited by mazora; 1st November 2010 at 01:29 PM.)
#182  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Nov 2010
Works great! Too bad my highscores from 'robo defense' are gone.

edit: only saved game went lost, results are still there !
 
bardia-pl720
Old
#183  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by prabhu_camry View Post
you're using 'root explorer' or some other software ?
It is root explorer (the one that has a purple icon named root on its icon!)
 
genuinereyon
Old
#184  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jun 2010
This process worked flawlessly. Used universal androot to achieve root then the rest is history.

Sent from my X10i using XDA App
 
bardia-pl720
Old
#185  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by bardia-pl720 View Post
It is root explorer (the one that has a purple icon named root on its icon!)
And now that I installed the latest version of root explorer, I cannot even edit the text!
 
kevgen
Old
#186  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Aug 2009
Location: Brussels
Thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I works !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xperia X10i 2.3.3 <= LOVE IT !
 
arkedk
Old
#187  
arkedk's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 554
Posts: 1,135
Join Date: Sep 2010
Location: Randers

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by drew.slacker View Post
Hi there

If im right in thinking the nordic firmware is R2BA026 .. thats what my phones telling me ive got but SEUS tells me theres no update available.. am I missing something?

Cheers
Drew
Nope latest Nordic Firmware is Eclair 2.1 (2.0.A.0.504)
If you don't get a Update available, you're probably not on Nordic Combined (B) Firmware, probably another region.

So just follow my guide to get the Update.
 
prabhu_camry
Old
#188  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 14
Join Date: Oct 2010
Location: Chennai
Quote:
Originally Posted by bardia-pl720 View Post
And now that I installed the latest version of root explorer, I cannot even edit the text!
this application rite ?

http://www.androlib.com/android.appl...lorer-Fiq.aspx
 
nasuc
Old
#189  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 19
Join Date: Oct 2010
Angry Amazing

Quote:
Originally Posted by arkedk View Post
Debrand to Nordic Combined (B) firmware, quick and easy.
This will only work for X10i (Note Mini or Mini Pro is NOT a X10i) that is rooted!
You need to have Root Explorer installed


Edit you current system/default.prop file with Root Explorer.

Go in your system folder, press the Mount R/W button in the top right corner.
Long press the default.prop file > Open in Text Editor

Replace the digits (XXXX-XXXX) in these 2 lines:

Code:
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
ro.product.name=X10_XXXX-XXXX
With the Nordic Combined (B) digits wich is:

Code:
X10i CUST-NBC GENERIC 1234-8465
Save & Exit.

Reboot your phone and use SEUS to re-install your phone to 2.1.
Voila, you should now be on 2.1
Thank you very much for this....I finally got it working in 2 minutes after I;ve struggled for more than 4-5 hours with others methods...i wante cause i haven;t seen your post, but nevertheless, better later than never.
Thanks again, this method was easy and straight forward.
Now I have android 2.1 and it's great.
 
sid.d
Old
#190  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Nov 2010
Can I change the country code back to India after the update?

Tags
2.1, eclair, quick, update, x10i
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes