FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[Dec 21][APP]PS3DJB v2.5.1 Supports Eng, Ger, Nor, Esp & Fr

392 posts
Thanks Meter: 71
 
By HackMimic, Senior Member on 14th December 2010, 05:00 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
18th December 2010, 03:55 PM |#171  
MIKELOVESPB's Avatar
Senior Member
Flag GA
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by andylhchen

Can't seem to boot the build..

MMmm a little more info please .
 
 
18th December 2010, 03:58 PM |#172  
dīnnīra's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
v2.5 Working great, much more easier to use to those who are new to this.
18th December 2010, 05:47 PM |#173  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I was wondering if it comes with gscript cause I couldny find it when I installed the jailbreak....

Sent from my HTC HD2 using XDA App
18th December 2010, 05:58 PM |#174  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hello bro, i managed to downgrade to 3.41 but i cannot seem to jailbreak it, can you give a detailed step by step guide to jailbreaking it please.
when the payload starts the count down i plug the hd2 in then switch on the ps3 and press the power then eject button.
but nothing happens.
18th December 2010, 06:49 PM |#175  
MIKELOVESPB's Avatar
Senior Member
Flag GA
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by worknet@hotmail.com

hello bro, i managed to downgrade to 3.41 but i cannot seem to jailbreak it, can you give a detailed step by step guide to jailbreaking it please.
when the payload starts the count down i plug the hd2 in then switch on the ps3 and press the power then eject button.
but nothing happens.

WHAT DO U MEAN ! what do u spect to happen ? do u see the 2 new icons ....
Last edited by MIKELOVESPB; 18th December 2010 at 08:00 PM.
18th December 2010, 06:57 PM |#176  
MIKELOVESPB's Avatar
Senior Member
Flag GA
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by chrisgu15

I was wondering if it comes with gscript cause I couldny find it when I installed the jailbreak....

Sent from my HTC HD2 using XDA App

yes it does come with gscript lite ....
18th December 2010, 07:29 PM |#177  
ams84's Avatar
Senior Member
Home
Thanks Meter: 52
 
Donate to Me
More
i have 2 GB free space in my sdcard, but when I install v2.5 says that there is no more space on sdcard can som one help me?
18th December 2010, 07:41 PM |#178  
MIKELOVESPB's Avatar
Senior Member
Flag GA
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ams84

i have 2 GB free space in my sdcard, but when I install v2.5 says that there is no more space on sdcard can som one help me?

wierd !! i use a 2 gb and have no problem . just wait someone with mmore experience that me may now what to do.
Last edited by MIKELOVESPB; 18th December 2010 at 07:46 PM.
18th December 2010, 08:10 PM |#179  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by MIKELOVESPB

MMmm a little more info please .

I am stuck on green HTC logo..
but it looks like i may be the only one..
i installed cab to SD
and just ran the utility to start jailbreak launcher
am i missing anything?
19th December 2010, 01:12 AM |#180  
HackMimic's Avatar
OP Senior Member
Flag Bay Area for now
Thanks Meter: 71
 
Donate to Me
More
Thank you everyone who is helping others as it helps me. Answering questions do take a lot of my time from programming. I do plan on having the nor version up tomorrow night as well as I'm looking into the process for TP2. If your a TP2 user pm me as I donated my old TP2 to a friend so I cannot fully test.

Update:
I have all the files needed for a HTC Touch Diamond (DIAM100), HTC Touch Diamond CDMA (DIAM500), HTC Touch Pro, HTC Touch Diamond 2 (Topaz), and HTC Touch Pro 2 version. the gui will need to be tweaked for smaller screens but should not need any changes on any screen that has a screen size of 800x480. It will be different as those devices dont use gscript. each payload is contained in a zimage. If you own one of the other devices above pm me as well so i can make this look as good as possible for you guys.
Last edited by HackMimic; 19th December 2010 at 02:12 AM.
19th December 2010, 02:44 AM |#181  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by HackMimic

I do plan on having the nor version up tomorrow night

If I could pound your fist throught the internet, I would have gone through 5 lcds already. Hope you'll settle for an image instead
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	e123.jpg
Views:	17
Size:	23.9 KB
ID:	467899  
The Following User Says Thank You to panzearon For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes