FORUMS

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

Xiaomi Sold 34.7 Million Phones In 6 Months

2015 has been a phenomenal year for Xiaomi so far. With a stellar rise in 2014, 2015 saw … more

Sprint Reacts To Jab From T-Mobile

America’s cellular network space has always been a battle of the big four: Verizon, AT&T, … more

Floating Apps with Rovers – XDA App Review

There are a lot of great launchers to help customize your phone. Some Launchers allow … more

[APR 8]PP v2.3|MIC&CAM Fixed|MAX 74.2 FPS|4GamerZ,MoDerZ&DevZ!|beats,xloud & bravia

467 posts
Thanks Meter: 557
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd April 2012, 03:18 AM |#131  
ccdreadcc's Avatar
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 299
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kiran2cy

Most of 'em, i guess...for me link2sd is working flawlessly...

Sent from my LG-P500 using xda premium

when i flash ungaze, after reboot whole apps gets fc....
 
 
Jrhodes85
23rd April 2012, 03:54 AM |#132  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Default kernel lycan..so whatever pp 2.3 comes with.I never changed the kernel just kept as is..maybe you can help me with the error message I get on play store..I try to buy an app and bam get an error...it happens on Neko's rom as well....I've wiped data and done clean wipe but nothing happens,still getting the errors

Sent from my LG-P500 using xda premium
23rd April 2012, 05:03 AM |#133  
Lycan's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 786
 
More
Quote:
Originally Posted by Jrhodes85

Default kernel lycan..so whatever pp 2.3 comes with.I never changed the kernel just kept as is..maybe you can help me with the error message I get on play store..I try to buy an app and bam get an error...it happens on Neko's rom as well....I've wiped data and done clean wipe but nothing happens,still getting the errors

Sent from my LG-P500 using xda premium

Backup your curent playstore using titanium backup (its usually called vending.apk) then uninstall it and try this .apk : http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1582422
If it doesn't work you could restore your backup :/
Jrhodes85
23rd April 2012, 06:02 AM |#134  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Still get error

Sent from my LG-P500 using xda premium
23rd April 2012, 06:10 AM |#135  
Lycan's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 786
 
More
Quote:
Originally Posted by Jrhodes85

Still get error

Sent from my LG-P500 using xda premium

What error do you get?

EDIT : I'm not really sure it would help, but you could see this
http://support.google.com/googleplay...0168&ctx=topic
Last edited by Lycan; 23rd April 2012 at 06:13 AM.
23rd April 2012, 06:27 AM |#136  
kiraXce's Avatar
Senior Member
Flag Space-Time
Thanks Meter: 68
 
More
Quote:
Originally Posted by ccdreadcc

when i flash ungaze, after reboot whole apps gets fc....

neva tried ungaze though, but dtapps2sd worked for me...then it gave fc to titanium backup, so i decided, to stick to, link2sd...
23rd April 2012, 11:20 AM |#137  
cool.tsanzol's Avatar
Member
Flag Bhaktapur
Thanks Meter: 15
 
More
Thumbs up great rom
Great rom man I really like it..its a real gamers rom i hav no lags on pes12. Its great thnks...
23rd April 2012, 12:16 PM |#138  
madchead03's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am coming from mik's 6.5,and the camera was great. Any chance of gettin a better cam in this rom? Really scares me to look through the cam in this rom (sill on old baseband btw)
23rd April 2012, 01:26 PM |#139  
jaibar's Avatar
Senior Member
Flag Underwater, no Sh!t
Thanks Meter: 526
 
More
It keeps reverting to default settings after boot. For example, if I choose to hide the battery icon, after reboot it shows again etc, etc. Not a big thing.

However, it also reverts security settings so even if I choose security pattern after reboot I have again the regular, unsecured, slide lock.

Am I missing something? Is there any way to keep the settings permanent?

I'm after a clean install (full wipe + cache + dalvik + format system and so on), installed ROM, rebooted, installed updated scripts.
23rd April 2012, 01:48 PM |#140  
arielxarg's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 15
 
More
anyone experiencing can't export file to sdcard with dropbox ?
any way to fix it ?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes