FORUMS

Beats Music No Longer Accepting New Accounts

Whenever Apple launches a new product or service, it definitely manages to grab the … more

Do You Do Self-Repairs on Your Devices?

As smartphone designs become more and more complex, self-repairs on devices are also becoming … more

Sony Z4 Slips Out of Top 5 Smartphones in Japan

In a bid to streamline its flagship series which had been losing credibility over the … more

Sprint’s New Unlimited Plan with Ridiculous Capped Speeds

The carrier game in the United States is perpetually rushing forward at … more

[ROM][ICS][7/9] Android Open Kang Project Fascinate Milestone 6 (4.0.4)

1,616 posts
Thanks Meter: 3,909
 
By Stephen.k.spear, Senior Member on 28th February 2012, 06:39 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
20th March 2012, 08:50 PM |#411  
ssewk2x's Avatar
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 1,364
 
More
Quote:
Originally Posted by Rick S

Is this what you guys are talking about?...

*#*#4636#*#* (in dialer)

I had to toggle data back on and reboot to get data back after entering menu.

Sorry, if this isn't what you guys wanted.

Sent from my SCH-I500 using xda premium

Maybe that is it. Idk, i usually stay away from that area.
 
 
20th March 2012, 09:47 PM |#412  
Senior Member
Flag Georgia
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by neh4pres

That sounds cool. So basically it's a collection of coordinates that lead to cool places. who adds these places to that app?

Sent from my SCH-I500 using xda premium

Kinda like scavenger hunt. Anyone can hide a cache, anything from a small container big enough for a log to roll up in to an ammo box. Once hidden the person logs online with coordinates, a description and any hint. Anyone who wants to can try to find it. Once you find it, sign the log inside and log it online. It's harder than it sounds because the containers are usually camo-ed to look like the surroundings and hidden really well. I've read about some that are even hidden underwater. It's good family fun. Check it out.
The Following User Says Thank You to Toddw For This Useful Post: [ View ]
20th March 2012, 10:30 PM |#413  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Is there a current bug list for this ROM or is everything assumed working at the moment unless posted in here?
Last edited by Phasze; 20th March 2012 at 10:38 PM.
21st March 2012, 03:07 AM |#414  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
mmm my compass looks like still doesn't works, already try with Google map and gps status application

is there any tricks to make the compass works?

using build 28 and aokp standard kernel.

thank you.
21st March 2012, 07:34 AM |#415  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
can someone help me out? i was a complete idiot and installed the final rom going directly from cm7 and didn't flash the inbetween rom TSH or w/e, and now i can't boot into recovery (as far as i know? vol-up vol-down and power usually do it) am i going to have to odin?
21st March 2012, 11:03 AM |#416  
Eris _2.1_2010's Avatar
Senior Member
Flag Logansport, IN
Thanks Meter: 414
 
More
Quote:
Originally Posted by mhmandthen

can someone help me out? i was a complete idiot and installed the final rom going directly from cm7 and didn't flash the inbetween rom TSH or w/e, and now i can't boot into recovery (as far as i know? vol-up vol-down and power usually do it) am i going to have to odin?

After doing the three finger method id say odin back to stock. Don't forget to install ths build 2 before flashing build 28.

Sent from my Hot Unicorn Sandwich
21st March 2012, 11:30 AM |#417  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by Rick S

Is this what you guys are talking about?...

*#*#4636#*#* (in dialer)

I had to toggle data back on and reboot to get data back after entering menu.

Sorry, if this isn't what you guys wanted.

Sent from my SCH-I500 using xda premium



Sent from my Evo View

This got me into a ”testing” screen. Interesting, wifi data battery info etc, but no access to diag mode or DUN. I'll hang onto the code, might come in handy someday

Thanks for the intel
21st March 2012, 11:57 AM |#418  
Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by ssewk2x

We probably don't have the right magic menu dialer sequence for ICS yet. I seem to remember it coming to GB roms not that long ago, and it took forever. It also, from what I understand, changes with each new android release, meaning the GB sequence will not work on ICS.

I'm sure it will be made available someday for ICS. But I also wouldn't hold my breath if I were you.

Sent from my Evo View

Yeah I already know the GB (& other previous dialer codes) don't work, I tried every one I could find.

May not really need to enable the hidden menu
What I am seeking is a method to enable DUN or Diag Mode so QPST
recognizes my Fascinate... Perhaps a DUN apk is a possibility?
21st March 2012, 04:20 PM |#419  
rjcormier's Avatar
Senior Member
new orleans
Thanks Meter: 10
 
More
I have been tethering flawlessly for a month. I flashed milestone4 last night and neither barnacle or open garden will work.

Any ideas? The errors are not listed in the help guides in either website. I came from jt vanilla gb.


Sent from my SCH-I500 using Tapatalk
21st March 2012, 04:50 PM |#420  
sageDieu's Avatar
Senior Member
Flag Weaverville, NC
Thanks Meter: 419
 
More
google android wifi tether, download latest beta, set device profile to galaxy nexus GSM and setup method to netd (master) and it'll work.

Sent from my AOKP SCH-i500
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes