FORUMS

OnePlus Addresses Reservation List Cheating

Jake Cooper figured out how to bump his place up on OnePlus’ reservation list and … more

OnePlus 2 Benchmark Scores Show Its Muscle

This video by FoneArena contains all the popular benchmarks being tested on the OnePlus 2, … more

Sony’s Emergence in The Middle: Is The Price Right?

Sony’s Electronics Division is not in its best days, and its smartphone … more

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Beats Audio & Dolby Digital for amaze 4g

21 posts
Thanks Meter: 8
 
By ali_k182, Junior Member on 4th May 2012, 06:37 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
5th May 2012, 03:14 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Ok. Thanks guys.

And love the ROM by the way. And now that I've reached 10 posts I will post two bugs I've noticed. haha!
 
 
5th May 2012, 03:26 PM |#22  
mentaist12's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
More
Well smth wierd.. flashed on android revolution 2.2.1 everything is fine except the phone tends to think it doesnt have a sim although it has signal... lol meaning i cant enter my carrier's apn and use mobile data..
5th May 2012, 05:03 PM |#23  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by mentaist12

Well smth wierd.. flashed on android revolution 2.2.1 everything is fine except the phone tends to think it doesnt have a sim although it has signal... lol meaning i cant enter my carrier's apn and use mobile data..

go to airplane mode then turn off airplane!the signal will be back!
5th May 2012, 05:07 PM |#24  
OP Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by eggydrums

Hey is this true beats? With the status bar icon? And would this work with energy?

Amaze 4G ENERGY ICS

yes, it,s true beats with notification!
6th May 2012, 10:35 AM |#25  
xndabox's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
Donate to Me
More
Downloaded the file but it killed the HTC music on energy rom.

Over 10000!!! You bet I am.
7th May 2012, 06:48 PM |#26  
Lunaillij's Avatar
Senior Member
Flag Denton, MD
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by mentaist12

Well smth wierd.. flashed on android revolution 2.2.1 everything is fine except the phone tends to think it doesnt have a sim although it has signal... lol meaning i cant enter my carrier's apn and use mobile data..

Got the same issue with ARHD 2.2.1. Tried turning on airplane mode then turned it back off. Still could not get data. Had to reflash rom. Anyone else experience this?
Last edited by Lunaillij; 8th May 2012 at 03:57 AM.
10th May 2012, 01:05 AM |#27  
AndroidAutobot's Avatar
Senior Member
Portland OR
Thanks Meter: 136
 
More
Sweet. We just got a demo set of Solos at my work just in time to test this out lol

Edit - s off running energy ICS. Not certain that it worked. There have been reports of the notification icon appearing, not showing up for me. And there's not a dramatic difference (if a noticeable one at all) when toggling between no effects and beats from the HTC music player.

It does seem like it might sound quite a bit better by default. And it should be noted that the pre included beats toggle didn't work for me while headphones were plugged in before flashing the file, (only without headphones plugged in), and now it does.

No adverse affects from what I can tell so far. Bluetooth works just fine.


Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
Last edited by AndroidAutobot; 10th May 2012 at 01:58 AM.
10th May 2012, 11:07 AM |#28  
kjisaac's Avatar
Junior Member
Flag Vancouver, BC
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Lunaillij

Got the same issue with ARHD 2.2.1. Tried turning on airplane mode then turned it back off. Still could not get data. Had to reflash rom. Anyone else experience this?

Im having the exact same issue, can not for the life of me get the phone to recognize that yes indeed it does have a SIM and it wont let you add any new APNs ... So have to end up having to reflash ARHD 2.2.1 and restore data from backup. Have rebooted normally to try and fix it, rebooted into recovery (4ext) and fixed permissions. Even fixed permissions from within ROM Managet Pro ... Among other things tried.

Have yet to try it with another rom though..

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium
11th May 2012, 09:45 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ali_k182

you should flash this from recovery.it worked on revolution hd 2.2.1

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1605937

I am running this Rom. I flashed from recovery and got stuck in the initial loading screen. I've tried it three times. I'm s-off rooted supercid.... Yadda yadda. Any help?
21st May 2012, 07:04 AM |#30  
shuvarts's Avatar
Senior Member
Seattle
Thanks Meter: 31
 
More
Alright, I'm not an audiophile and I probably can't tell the difference...
But, I am just wondering which one has better sound, the old classic iPod or the amaze with this beats audio?
21st May 2012, 04:34 PM |#31  
hurrpancakes's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento, CA
Thanks Meter: 120
 
More
Quote:
Originally Posted by shuvarts

Alright, I'm not an audiophile and I probably can't tell the difference...
But, I am just wondering which one has better sound, the old classic iPod or the amaze with this beats audio?

It's all subjective. The only one who can answer that for you is you.

Sent from my HTC_Amaze_4G using xda premium

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes