Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,281 Members 49,710 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q]PRI version check

Tip us?
 
123SIT
Old
(Last edited by 123SIT; 21st March 2011 at 12:37 AM.) Reason: Edited title to reflect that this is a question
#1  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
Default [Q]PRI version check

Could someone with USCC go to the dialer and do ##786#, then View and tell me what version there PRI is? TIA

EDIT: If you don't have the ability to use the ## dial codes download the EPST.apk file I attached, move it to /system/apps, then install it, then reboot and you should be able to use the ## codes now.
Attached Files
File Type: apk EPST.apk - [Click for QR Code] (240.4 KB, 48 views)
 
123SIT
Old
#2  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
BUMP, 44 views and no response guys. Am I asking too much? lol
 
droidzach
Old
#3  
droidzach's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 169
Join Date: Dec 2010
Location: Monroe, WI
Dialer code doesn't work even after installing .apk according to your instructions

Sent from my SCH-I500 using XDA App
The Following User Says Thank You to droidzach For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
JBry
Old
#4  
JBry's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Aug 2010
Location: Yakima, WA
Mine reports 0x01.

Sent from my SCH-I500 using XDA App
SGSII Skyrocket
Dirty Unicorns 7/21, UCMC1
The Following User Says Thank You to JBry For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
123SIT
Old
#5  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
Had that issue before but didn't know if anyone else would. Give this a go if you don't mind:

- Go into the Dialer and enter *#83786633 then press the Home key
- Go back into the phone dialer (clear first code) and enter *#22745927
- Now a box will come up asking for the SPC code. Enter 000000
- Press the Hiddenmenu Enable radio button.

Thanks for trying to help.
 
123SIT
Old
#6  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
Quote:
Originally Posted by JBry View Post
Mine reports 0x01.

Sent from my SCH-I500 using XDA App
Thanks JBry, thats what I needed. Greatly appreciated.
 
droidzach
Old
#7  
droidzach's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 169
Join Date: Dec 2010
Location: Monroe, WI
Quote:
Originally Posted by 123SIT View Post
Had that issue before but didn't know if anyone else would. Give this a go if you don't mind:

- Go into the Dialer and enter *#83786633 then press the Home key
- Go back into the phone dialer (clear first code) and enter *#22745927
- Now a box will come up asking for the SPC code. Enter 000000
- Press the Hiddenmenu Enable radio button.

Thanks for trying to help.
No prob bud. I tried your next set of instructions but 000000 is an invalid code on my phone dang

Sent from my SCH-I500 using XDA App
 
123SIT
Old
#8  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
Quote:
Originally Posted by droidzach View Post
No prob bud. I tried your next set of instructions but 000000 is an invalid code on my phone dang

Sent from my SCH-I500 using XDA App
I figured, after you do a *228 it changes your lock code. It's all zeros on the EA11 rom until you do the first *228. I got a friend who works at USCC and they have a utility that can tell you the lock code. It's generated by hashing the phone serial with some other variable. Thanks for your assistance though.
 
droidzach
Old
#9  
droidzach's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 169
Join Date: Dec 2010
Location: Monroe, WI
Quote:
Originally Posted by 123SIT View Post
I figured, after you do a *228 it changes your lock code. It's all zeros on the EA11 rom until you do the first *228. I got a friend who works at USCC and they have a utility that can tell you the lock code. It's generated by hashing the phone serial with some other variable. Thanks for your assistance though.
Yeah im gonna head over to a store and see if I can get it from them. I know they can tell me but they won't always do it

Sent from my SCH-I500 using XDA App
 
123SIT
Old
#10  
123SIT's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 352
Posts: 423
Join Date: Oct 2007
Location: Greenville, NC
Quote:
Originally Posted by droidzach View Post
Yeah im gonna head over to a store and see if I can get it from them. I know they can tell me but they won't always do it

Sent from my SCH-I500 using XDA App
If they won't just let me know and I can get it for you. Least I can do for you trying to help me out.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes