CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[ROM] V4 New rom-support swap on (14-04-11) Im back with new fast/stable stock rom

28th March 2011, 12:48 PM |#111  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
15 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Why don't I have the black notification bar when I'm using the v3 rom?

Sent from my XT720 using XDA App
 
 
28th March 2011, 01:48 PM |#112  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
302 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Ehm in OpenRecovery I can't restore anything. It does not show anything if I go Nandroid -> Restore ....



I copied the folder to sd root. it didn't work.
I copied the folder to OpenRecovery/nandroid. there was also nothing shown at "restore"
Then I copied the files to sd root and Openrecovery/nandroid but is doesn't work at all!

28th March 2011, 01:56 PM |#113  
Member
Thanks Meter: 3
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by Knoedelkopf

Ehm in OpenRecovery I can't restore anything. It does not show anything if I go Nandroid -> Restore ....



I copied the folder to sd root. it didn't work.
I copied the folder to OpenRecovery/nandroid. there was also nothing shown at "restore"
Then I copied the files to sd root and Openrecovery/nandroid but is doesn't work at all!

The folder should be Nandroid/Openrecovery/
28th March 2011, 02:43 PM |#114  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
302 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:

# V3 rom optimized with miui

Grab here the complete v3 rom optimized with miui ..enjoy!

So with this rom we don't need to apply update 3?
28th March 2011, 02:53 PM |#115  
khalpowers's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 794
 
611 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Knoedelkopf

So with this rom we don't need to apply update 3?

yes..no need
28th March 2011, 03:05 PM |#116  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 13
 
178 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Question applying updates and link2sd
so the v2 and v3 update are included... great!
Can't wait to try this.
And when it says links2sd support....does that mean i don't have to do the process of manually moving the 'ext2.ko file' stuff? or do i still have to follow that process

Cheers
28th March 2011, 03:10 PM |#117  
khalpowers's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 794
 
611 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by IronMit

so the v2 and v3 update are included... great!
Can't wait to try this.
And when it says links2sd support....does that mean i don't have to do the process of manually moving the 'ext2.ko file' stuff? or do i still have to follow that process

Cheers

No need...flash n enjoy..

#create link2sd folder on your ext3...
28th March 2011, 03:11 PM |#118  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
302 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
phone still crashes..

at homescreen i deleted the "menu" button and tried to get it again but i didn't know how?

then i tried to reboot the phone but it did not want to reboot so i pulled out the battery and now i can boot but there is now homescreen. i can get into settings & apps but if i go to homescreen - just black
28th March 2011, 03:20 PM |#119  
khalpowers's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 794
 
611 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Knoedelkopf

phone still crashes..

at homescreen i deleted the "menu" button and tried to get it again but i didn't know how?

then i tried to reboot the phone but it did not want to reboot so i pulled out the battery and now i can boot but there is now homescreen. i can get into settings & apps but if i go to homescreen - just black

I think u need to do from scratch ...reformat SD and create ext3 ,then try flash again..shud be ok
28th March 2011, 03:41 PM |#120  
Member
Thanks Meter: 16
 
61 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
Hi khalpowers

Is it compulsory to create the ext3 partition. If yes where can I find the instructions.

Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes