Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[CLOSED][APP MOD] Google Maps navigation

OP stian230

7th December 2011, 03:50 PM   |  #1571  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Any chance that we can have the renamed v6.0 for non-rooted phone? Thanks!

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
7th December 2011, 06:07 PM   |  #1572  
stian230's Avatar
OP Senior Member
Flag Penguin land,way up north.
Thanks Meter: 1,186
 
1,218 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by aliendna51

Flashing the zip didn't work for me... Installing didn't work either. The only way was to move the apk to system/app with root explorer. Everything works fine after that, but why can't I install it any other way?

Honestly I really don't know. some people can installing it with no problems and some people have big problems installing it..
The Following 2 Users Say Thank You to stian230 For This Useful Post: [ View ]
7th December 2011, 10:51 PM   |  #1573  
baliriot's Avatar
Senior Member
Flag Shah Alam
Thanks Meter: 268
 
744 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
6.0.1 update rolling out... bug fixes for newer devices...

Sent from phone booth using XDA app
7th December 2011, 11:13 PM   |  #1574  
aben2amu's Avatar
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 57
 
392 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Here we go again.. 6.0.1 is out.
8th December 2011, 12:20 AM   |  #1575  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
857 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
guys, i got a nexus s running ics 4.0. i tried to install this map 6.0 but couldnt do it. when i tried installing, it said cant install. then i copied it to system/apps but still dint work.

any idea if i am doing something wrong?

btw, before installing it i wiped data with titanium and uninstalled it.
8th December 2011, 04:51 AM   |  #1576  
:No-Frost:'s Avatar
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 294
 
1,421 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Quote:
Originally Posted by ynamojn

Assuming you were using zipsigner, may I know which key did you use? It is possible to use the same certificate/key of the original Maps?

I've used the default settings... I haven't try it with original Maps. I used to sign the app in Windows until I was told about zipsigner
8th December 2011, 05:03 AM   |  #1577  
baliriot's Avatar
Senior Member
Flag Shah Alam
Thanks Meter: 268
 
744 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by dying4004

guys, i got a nexus s running ics 4.0. i tried to install this map 6.0 but couldnt do it. when i tried installing, it said cant install. then i copied it to system/apps but still dint work.

any idea if i am doing something wrong?

btw, before installing it i wiped data with titanium and uninstalled it.

After paste in the system/app, try change the permission like in the screenshot attachment, then reboot... if still not working, try the flashable zip from the 1st post. Or just wait for the next mod update.

Sent from phone booth using XDA app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1323316642636.jpg
Views:	2715
Size:	22.8 KB
ID:	809199  
8th December 2011, 05:32 AM   |  #1578  
Senior Member
Thanks Meter: 186
 
1,114 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Dumb question...is data connection still required for voice navigation?

Sent from my Touchpad using Tapatalk
8th December 2011, 06:04 AM   |  #1579  
Recognized Developer
Flag Nicosia
Thanks Meter: 21
 
455 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Hi,
thanks for the application. I tried using it but I am having the same problem as mentioned above:
Gps errors, out of sync map.
I reverted back to 5.10 which runs flawlessly.

Sent from my HTC Vision using XDA App
Last edited by chrisstavrou; 8th December 2011 at 06:06 AM.
8th December 2011, 08:04 AM   |  #1580  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
hey,plz help me..i have tried almost every version of ownhere maps,it installs on my phone easily but always says "searching for gps" and never really finds it.I have tried it on smartphones like sg2 and lg optimus also galaxy ace but i get the same response.Can any1 comment on this???

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes