Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

rooted 2.2.2 with DJ_Steve's tweaks flash through CWR

OP Hellzya

26th March 2011, 01:44 PM   |  #11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
911 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
you dont fastboot flash this file. you need too fastboot flash cwr then flash this with clockworkmod.

And jiwengang you need too select option 2 in the stock bootloader.That will bring you into cwr.
26th March 2011, 01:55 PM   |  #12  
thatruth132's Avatar
Senior Member
Flag los angeles
Thanks Meter: 55
 
1,907 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
So ur on official update

Sent from my Dell Streak 7 using XDA Premium App
26th March 2011, 02:04 PM   |  #13  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
911 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Yes im on 2.2.2 which the ota put us at. Rooted

sent from my Tbolt.
26th March 2011, 03:21 PM   |  #14  
jiwengang's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 90
 
612 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Hellzya

you dont fastboot flash this file. you need too fastboot flash cwr then flash this with clockworkmod.

And jiwengang you need too select option 2 in the stock bootloader.That will bring you into cwr.

I got it working. I was staring at option 2 but did not execute it. A step away with cwm lol. All good now , thanks!!!!

Sent from my Dell Streak 7 using XDA App
26th March 2011, 06:12 PM   |  #15  
conmeo8ya's Avatar
Member
Flag Ho Chi Minh
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
i had try again and it worked well thanks
26th March 2011, 09:15 PM   |  #16  
Mysticales's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
1,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Question, I have still yet to update Ive always been the cautious type vs instant flashing.

Think I am ready now. So, since I did not OTA yet. But I AM rooted. I have Rom manager installed.

So am I correct when I assume, what I do it, Flash CWR, download this zip, then flash via the app to be updated to 2.2.2, have the tweaks and be set to go?

Also What T-mobile/Dell apps did it remove? Thanks.
26th March 2011, 09:34 PM   |  #17  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
911 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
You cant flash via rom manager. Its useless other then flashing cwr. But yes boot into bootloader by holding power and plus volume hold it until you see the menu. Select option 2 should put you into cwr. Once in cwr flash the .zip i provided. Reboot and you should be on 2.2.2 rooted. Good luck.

Sent from my ADR6400L using XDA App
26th March 2011, 09:49 PM   |  #18  
thatruth132's Avatar
Senior Member
Flag los angeles
Thanks Meter: 55
 
1,907 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
i am in need of a guide on how to manipulate these system and image files
26th March 2011, 09:54 PM   |  #19  
Mysticales's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
1,571 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Thanks Hellzya, Will try it now. What Apps were removed tho?

Also are you all using a SD card for storage or nah?

Btw wiping out Data/Cach or whatever, that doesnt touch the internal storage memory does it? Never had a device with internal memory like this. Used to my G1 and using the SD card for everything.
26th March 2011, 11:19 PM   |  #20  
OP Senior Member
Thanks Meter: 53
 
911 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
i believe you dont need too wipe by i always do just to be careful. It doesnt take that long too reinstall everything and set it up. i do it for piece of mind. and yes i have a 16gb external sd but i put everything im gonna flash on the internal sd.

Thatruth ask davied or get on irc and if dj steve is there im sure he could help you.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes