Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
View Poll Results: Did the "timing solution" work for you?
Yes! My phone is unbranded! I tried it < 10 times! 239 30.18%
Yes! My phone is unbranded! I tried it > 10 times! 105 13.26%
Yes! My phone is branded! I tried it < 10 times! 140 17.68%
Yes! My phone is branded! I tried it > 10 times! 66 8.33%
No! I tried it numerous times, but it didn't work! 242 30.56%
Voters: 792. You may not vote on this poll

Post Reply

Get the NoDo Update right now!

OP Bonebreaker

29th March 2011, 02:28 AM   |  #101  
TOA Duck's Avatar
Senior Member
Flag Mississippi
Thanks Meter: 135
 
756 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
hahahahaha downloading now -----Focus USA
The Following User Says Thank You to TOA Duck For This Useful Post: [ View ]
29th March 2011, 02:29 AM   |  #102  
Member
Thanks Meter: 4
 
84 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Any Focus user that could update outside the US?
29th March 2011, 02:30 AM   |  #103  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
523 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by fb401

No surprises here, didn't work on my Panther.

Quote:
Originally Posted by WithinRafael

I retract my comment, I think Microsoft just made changes to prepare for Wave 1 roll-out tomorrow. TO THE BATMOBILE! /whisks away into darkness

Doubt that has anything to do with it as people have been using VPNs to update long before this was posted. Remember I told you almost a week ago I had a feeling IP addresses were used in determining who would receive the updates?

In any case, the missing piece of the puzzle for this specific handset was the 000-88 key. Same story for a few other guys I've spoken to in the past few minutes.
29th March 2011, 02:31 AM   |  #104  
Member
Flag naples, fl
Thanks Meter: 3
 
86 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Also confirming update on the LG quantum (AT&T) with mobileoperator string changed to 000-88. 50~ sec on turning off data connection. And actually i did it twice... I didn't have enough hdd space for the backup. (I fail) I'll edit after I play with it a bit.
29th March 2011, 02:35 AM   |  #105  
Tim.Smith's Avatar
Senior Member
Flag Oklahoma City
Thanks Meter: 24
 
154 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Man this tedious. Still can't get it to work. This is going to be a long night!
29th March 2011, 02:35 AM   |  #106  
werD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
128 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
More
february only
Im on a Focus in USA(East Coast) and only getting the February update to show up. It shows up instantly though. Is that happening for anyone else?
Last edited by werD; 29th March 2011 at 02:40 AM.
29th March 2011, 02:40 AM   |  #107  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
144 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by CR1M1N4L


I've attached modified (uses 000-88 instead of empty string) ChevronWP7.Ringtones.xap file for HTC. You can use it with original tutorial.

Oh, and thank you guys for all those helpful posts


Hey man, im not trying to doubt you but did you upload the right file? cuz mine still reads blank when i check it out
29th March 2011, 02:41 AM   |  #108  
Member
Thanks Meter: 4
 
79 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by itsedstech

Hey man, im not trying to doubt you but did you upload the right file? cuz mine still reads blank when i check it out

I thought that key on HTC is restricted, so how did you check that?
29th March 2011, 02:42 AM   |  #109  
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 13
 
655 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
Quote:
Originally Posted by Tim.Smith

Man this tedious. Still can't get it to work. This is going to be a long night!

Come man, I know you can do it. I'm on step 8,lol. Hang in there. I used Rafeal's app to set the value. Used the VPN, counted to 50 then turned of data....Update. The server bogged down for a minute, I got worried so I started up Utorrent to kinda kick it in the butt. When I counted I went 12345,etc...not 1...2...3.. Hope it helps you out.
29th March 2011, 02:44 AM   |  #110  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Downloading the update on my HD7. I'm in the US, carrier branded to t-mobile but unlocked to AT&T. Did the 000-88 registry hack and then the vpn hack and turned off data at 50s. W00t!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes