Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,560 Members 52,531 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Huawei Ideos C8150 / U8150][General Development][Update 01-04-2011]

Tip us?
 
veer1238
Old
#11  
veer1238's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 376
Posts: 584
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by tj_style View Post
I will release when the touch panel issues is solved. :)

Sent from my Ideos
Truly Amazing!!!...a tiny cheap device with powerful features all thanks to you developers!

Sent from my IDEOS using Tapatalk
 
sdq928
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 28
Join Date: Feb 2011
Amazing, extremely thank you! ! ! Looking forward to patch quickly appear! ! ! !
 
uhuy
Old
#13  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2011
Location: Tegal
Haloo Agan TJ

Just want To Ask About Splashscreen on C8150.. for the splashscreen use free image type or not?

nice, i wait for touch panel solved.. Many thanks for you

Terima Kasih
 
tj_style
Old
#14  
tj_style's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1,344
Posts: 812
Join Date: May 2010
Location: Gadog - Bogor

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by uhuy View Post
Haloo Agan TJ

Just want To Ask About Splashscreen on C8150.. for the splashscreen use free image type or not?

nice, i wait for touch panel solved.. Many thanks for you

Terima Kasih
You mean the image type that will be converted to oemlogo.mbn?

You can use all supported image that can be read/loaded properly in Paint.NET.

The important think is the dimension of image is must 240x320 pixel..
Jangan lebih jangan kurang..

So the final oemlogo.mbn size is 150kb

Sent from my Ideos

G+: tjstyle Github: tjstyle Twitter: tj_style


https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=Q9UNPUJV87NXL
 
Il_Simo
Old
#15  
Il_Simo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 511
Join Date: Oct 2008
Location: Pisa
how can i active multitouch?
thanks
 
uhuy
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2011
Location: Tegal
Thanks for the explanation.. i will try to change it.

Hatur nuwun

Sent from my Ideos using XDA App
 
grifovunque
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 519
Join Date: Nov 2009
Location: genova
Talking multitouch (dualtouch)

if you can enable multi-touch I have no words ... incredible !!!!!

 
creative!!!
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2011
Thanks for the explanation. I will try to change it.

 
tj_style
Old
#19  
tj_style's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1,344
Posts: 812
Join Date: May 2010
Location: Gadog - Bogor

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Il_Simo View Post
how can i active multitouch?
thanks
Soon, I will release with the RC2 Andro-ID v2.2

Quote:
Originally Posted by uhuy View Post
Thanks for the explanation.. i will try to change it.

Hatur nuwun

Sent from my Ideos using XDA App
Same - Same.. he..he..

Quote:
Originally Posted by grifovunque View Post
if you can enable multi-touch I have no words ... incredible !!!!!

recompile and recompile now..

G+: tjstyle Github: tjstyle Twitter: tj_style


https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=Q9UNPUJV87NXL
 
Il_Simo
Old
#20  
Il_Simo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 0
Posts: 511
Join Date: Oct 2008
Location: Pisa
it's possible activate multitouch without change rom?

Tags
huawei, ideos
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes