Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

consumers vs sprint for no 4g

OP sleepy926

1st April 2011, 02:40 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
87 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head
Last edited by sleepy926; 1st April 2011 at 02:43 AM. Reason: missing something
1st April 2011, 02:47 AM   |  #2  
BrianDigital's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, Pennsylvania, United States
Thanks Meter: 322
 
2,825 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
wow some of the trolls got together a paid for a lawyer, if they were so pissed off why use an upgrade and contractually pay an extra ten dollars for use of phone, and go somewhere else


thats whats wrong with society "hey i'll agree to that" "oh wait I dont wanna anymore your evil"
1st April 2011, 03:04 AM   |  #3  
r916's Avatar
Senior Member
Flag N.California
Thanks Meter: 18
 
459 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.
1st April 2011, 03:15 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
197 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
The document is well written and it does highlight some points, such as, "What is Premium Data?" and the lack of definition by Sprint on such Premium Data.

I haven't looked at all of the references, but it looks like they might have something going on here.
1st April 2011, 03:23 AM   |  #5  
k2buckley's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 928
 
3,313 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by r916

Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.

I have also been getting a lot of 1x lately, here in Vegas. Even the new.Mikfroyo 4.6 is showing me 1x. I didn't think sense roms showed anything other than 3g, but Aamikam must've modded it, and I missed the note. Its irritating the crap out of me.

Sent from my PC36100 using XDA App
1st April 2011, 05:04 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
470 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by sleepy926

why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head



Nice spelling btw...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes