XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more
Post Reply

consumers vs sprint for no 4g

1st April 2011, 01:40 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
87 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head
Last edited by sleepy926; 1st April 2011 at 01:43 AM. Reason: missing something
1st April 2011, 01:47 AM   |  #2  
BrianDigital's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, Pennsylvania, United States
Thanks Meter: 313
 
2,801 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
wow some of the trolls got together a paid for a lawyer, if they were so pissed off why use an upgrade and contractually pay an extra ten dollars for use of phone, and go somewhere else


thats whats wrong with society "hey i'll agree to that" "oh wait I dont wanna anymore your evil"
1st April 2011, 02:04 AM   |  #3  
r916's Avatar
Senior Member
Flag N.California
Thanks Meter: 18
 
459 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.
1st April 2011, 02:15 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
197 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
The document is well written and it does highlight some points, such as, "What is Premium Data?" and the lack of definition by Sprint on such Premium Data.

I haven't looked at all of the references, but it looks like they might have something going on here.
1st April 2011, 02:23 AM   |  #5  
k2buckley's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 923
 
3,282 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by r916

Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.

I have also been getting a lot of 1x lately, here in Vegas. Even the new.Mikfroyo 4.6 is showing me 1x. I didn't think sense roms showed anything other than 3g, but Aamikam must've modded it, and I missed the note. Its irritating the crap out of me.

Sent from my PC36100 using XDA App
1st April 2011, 04:04 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
469 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Quote:
Originally Posted by sleepy926

why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head



Nice spelling btw...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes