FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

consumers vs sprint for no 4g

105 posts
Thanks Meter: 5
 
By sleepy926, Senior Member on 1st April 2011, 01:40 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head
Last edited by sleepy926; 1st April 2011 at 01:43 AM. Reason: missing something
 
 
1st April 2011, 01:47 AM |#2  
BrianDigital's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, Pennsylvania, United States
Thanks Meter: 325
 
Donate to Me
More
wow some of the trolls got together a paid for a lawyer, if they were so pissed off why use an upgrade and contractually pay an extra ten dollars for use of phone, and go somewhere else


thats whats wrong with society "hey i'll agree to that" "oh wait I dont wanna anymore your evil"
1st April 2011, 02:04 AM |#3  
r916's Avatar
Senior Member
Flag N.California
Thanks Meter: 18
 
More
Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.
1st April 2011, 02:15 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
The document is well written and it does highlight some points, such as, "What is Premium Data?" and the lack of definition by Sprint on such Premium Data.

I haven't looked at all of the references, but it looks like they might have something going on here.
1st April 2011, 02:23 AM |#5  
k2buckley's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 929
 
More
Quote:
Originally Posted by r916

Don't sue for the $10 fee, sue for the ****ty 4g coverage lol.
On Sprint's and Clearwire's website it says I should have full coverage, on Clearwire's it says I should have in-building 4g, yet lately I barely get service 3g or 4g, I'm getting 1x a lot more now.

I have also been getting a lot of 1x lately, here in Vegas. Even the new.Mikfroyo 4.6 is showing me 1x. I didn't think sense roms showed anything other than 3g, but Aamikam must've modded it, and I missed the note. Its irritating the crap out of me.

Sent from my PC36100 using XDA App
1st April 2011, 04:04 AM |#6  
fenixjn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by sleepy926

why get charge for something we don't have !

http://www.courthousenews.com/2010/10/01/SprintCA.pdf

Do you thing is fear ! tell me whats in you're head



Nice spelling btw...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes