5,606,530 Members 33,537 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Can you go from eb13 to dk28?

Tip us?
 
Fattabolous
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2011
Location: Providence, RI
Question [Q] Can you go from eb13 to dk28?

Well im new to the Rom world and to forum. So..... I guess this is my official start to stardom, lol.

I have a question for all you genieus out there... Can you use odin to go back to dk28(if even needed)?

Like I started to say im new to the great world of roms!!! ive tried syndicatefrozen and it was great for the few hours that work. NOW, i would like to try trinity but it looks like you need to be running dk28 and i cant seem to get it that way?

(so you know i believe i have the correct .tar but cant find pit... if that matters)

PLEASE HELP!!!! and Thank You
 
Esteway.619
Old
#2  
Esteway.619's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1308
Posts: 4,738
Join Date: Dec 2010
Location: san diego
Quote:
Originally Posted by Fattabolous View Post
Well im new to the Rom world and to forum. So..... I guess this is my official start to stardom, lol.

I have a question for all you genieus out there... Can you use odin to go back to dk28(if even needed)?

Like I started to say im new to the great world of roms!!! ive tried syndicatefrozen and it was great for the few hours that work. NOW, i would like to try trinity but it looks like you need to be running dk28 and i cant seem to get it that way?

(so you know i believe i have the correct .tar but cant find pit... if that matters)

PLEASE HELP!!!! and Thank You

You don't need the pit file just put the tar file under PDA and make sure only auto reboot is checked
Sent from my SPH-D700 using XDA Premium App
 
Fattabolous
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2011
Location: Providence, RI
i tried about 15 times and watched a few videos and still nothing
 
aleph23
Old
#4  
aleph23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 360
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Fattabolous View Post
i tried about 15 times and watched a few videos and still nothing
I suggest you check the wiki. You will find odin + pit, the proper dk28, & good instructions.

http://forum.xda-developers.com/wiki...axy_S/SPH-D700
The Following User Says Thank You to aleph23 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
musclehead84
Old
#5  
musclehead84's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 969
Posts: 4,549
Join Date: Nov 2010
Location: Falling Waters, WV
Why go to dk28 when there is ec05 out? Try to flash a rom based on ec05. Also viper synergy is based on eb13 at the moment. Going g to dk28 is not a good idea. It was a test build. To many bugs compared to the builds we have now with the custom kernels

Sent From My Evo Killer!!!
"If you cant live large look big in the coffin"
Competitive powerlifter and member of Metal Militia Virginia Chapter! Currently ranked in the top 10!
Goals: Squat- 1,000-1,050 Bench 715-800 Deadlift- 650-715.


When my ass leaves the breaking floor,
Lifting weight of such amount
That no mortal eye can count,
All of sudden on top I soar
And Realize:
To happiness there's no such bind
As a PR that's left behind!
Squat! Squat! Squat!
 
Fattabolous
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Apr 2011
Location: Providence, RI
nice i wasnt sure if you could use the old roms on new software
 
ankurcshah
Old
#7  
ankurcshah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 362
Join Date: Dec 2010
Location: Coimbatore
Wiki has all the information that is needed.
 
keith5039756827
Old
(Last edited by keith5039756827; 7th April 2011 at 05:34 PM.)
#8  
Account currently disabled
Thanks Meter 4
Posts: 59
Join Date: Oct 2010
Yes u can odin to anything at any time.
Some roms can run on higher modems than there built for (a dk28 rom on ec05 modem).
U really only to odin modems for upgrading, rom zips contain the rest.

Sent from my SPH-D700 using XDA App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...