Post Reply

[Q] Missing YouTube on my new Xoom

9th April 2011, 10:00 AM   |  #1  
OP Member
Los Angeles
Thanks Meter: 7
 
74 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I picked up my xoom earlier tonight and have been playing with it but I cant seem to find the YouTube app. It says it is installed when I go in settings, but it doesn't show up in the app list. Am i alone on this one?
thanks!
9th April 2011, 10:07 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
13 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Make sure you click "All" in apps (upper left corner).

If you're in "My Apps", you won't see YouTube, as well as many other apps that are pre-installed.
9th April 2011, 10:18 AM   |  #3  
OP Member
Los Angeles
Thanks Meter: 7
 
74 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by dreys

Make sure you click "All" in apps (upper left corner).

If you're in "My Apps", you won't see YouTube, as well as many other apps that are pre-installed.

I'm also missing "Books"

When i click "All" the apps are not there

Also

When i click the
Books" icon it says "Application is not installed"

So i went to Settings | Applications |Manage applications |All

Books has 0.00B

Youtube 8.00KB

i factory reset about 3 times... 1st 2 becasue i was under impression that my google settings were syncing and try to download that apps from my phone to my xoom.

3rd time i didnt use a google account and still happening....
Last edited by EL_G15; 9th April 2011 at 10:27 AM.
9th April 2011, 10:25 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Question
Quote:
Originally Posted by EL_G15

I picked up my xoom earlier tonight and have been playing with it but I cant seem to find the YouTube app. It says it is installed when I go in settings, but it doesn't show up in the app list. Am i alone on this one?
thanks!

same with my new xoom... i cannot find youtube.
9th April 2011, 11:02 AM   |  #5  
Senior Member
Flag Leicester
Thanks Meter: 6
 
109 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
same problem for me guys. Are any of you in the UK? I just got my xoom wifi this morning.
9th April 2011, 11:05 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Leicester
Thanks Meter: 6
 
109 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Ive also noticed I can't see apps for tablets in the android market. Anyone worked this one out yet?
9th April 2011, 01:24 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 241
 
1,141 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by clemo71

Ive also noticed I can't see apps for tablets in the android market. Anyone worked this one out yet?

Did you buy your Xoom from UK? I bought mine from US and I also don't see featured apps for tablets.

About Youtube, it didn't show up under the apps for me too at first, but when I connected to internet and added a google account it magically appeared. It still shows only 8kb in system settings, so this is normal.
9th April 2011, 01:37 PM   |  #8  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 31
 
294 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by clemo71

same problem for me guys. Are any of you in the UK? I just got my xoom wifi this morning.


Sorry to go off topic but where did you get your zoom from?
vizir
9th April 2011, 01:53 PM   |  #9  
Guest
Thanks Meter: 0
 
n/a posts
Do a factory reset. This fixed it for several of us.

Settings -> privacy -> factory data reset
9th April 2011, 02:06 PM   |  #10  
Junior Member
NJ
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Missing YouTube Also
I had to exchange for a new Xoom yesterday. I bought it from Costco and cannot get the YouTube app to download. It shows that it is in my system, but it isn't under the apps.
The YouTube app did work on the original Xoom I had, but I can't get it to work on this one. I'm on my 3rd factory reset.

Side note, my 'Books' don't work either...like EL_G15, it says 'Application is not Installed'

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes