Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,739,731 Members 51,294 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HELP!!! RUU error 155: error update image

Tip us?
 
ninpoumike
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 25
Join Date: Apr 2011
Location: campobasso
Arrow [Q] HELP!!! RUU error 155: error update image

I have to send my Desire to Assistence because it have the problem of the rebooting, it is rooted and I have installed the DjDroid, it isn't Branded, when I run the RUU it give me the error 155: error update image.

It is a method to install it from a zip file like a custom rom?

I urgent need it for gave the Desire to the assistance, please don't abandon me!
The Following User Says Thank You to ninpoumike For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
EddyOS
Old
#2  
EddyOS's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2939
Posts: 13,164
Join Date: Jan 2010
Location: Liverpool, Merseyside
Which RUU are you using? And you dont flash it like a custom ROM

Sent from my HTC Desire using XDA Premium App
OnePlus One (Sandstone Black) 64GB
ROM: CyanogenMod 11S (XNPH25R)

HTC One M8 (Gunmetal Grey) 16GB
ROM: 2.22.401.4 (KTU84L) | HBOOT: 3.18.0.0000 S-OFF | Recovery: Stock | Baseband: 1.19.2133147.09G_20.57.4196.01L_F | Kernel: Stock | CID: HTC__001

If you have a question, great - but DO NOT PM ME WITH IT!!! | [GUIDE] Return your EU M8 to 100% Stock (S-OFF Required) | [GUIDE] Return your OPO to 100% Stock
 
ninpoumike
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 25
Join Date: Apr 2011
Location: campobasso
Talking solved

I have done! I reboot the phone in the fastboot mode and here I have replay the procedure of the RUU and in this way the error 155 don't appear!
The Following 5 Users Say Thank You to ninpoumike For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
oooripooo
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 13
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by ninpoumike View Post
I have done! I reboot the phone in the fastboot mode and here I have replay the procedure of the RUU and in this way the error 155 don't appear!
I've had the same 155 error Problem and solved it like you did!!
Thanks!!! Searched lost of hours in the Internet before;)
The Following 2 Users Say Thank You to oooripooo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
juras81
Old
#5  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 58
Join Date: Mar 2011
Location: Dublin
Quote:
Originally Posted by ninpoumike View Post
I have done! I reboot the phone in the fastboot mode and here I have replay the procedure of the RUU and in this way the error 155 don't appear!
thank you soooo much!!! live saver!!!
finally works!!!!

cheers man!!
Device: HTC Sensation S-OFF
Recovery: 4EXT
 
shan123
Old
#6  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 83
Join Date: Dec 2010
I have the same problem and even in fastboot it doesnt work.
 
MatDrOiD
Old
#7  
MatDrOiD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 638
Posts: 3,049
Join Date: May 2011
Location: Halle (Saale) + Langelsheim
Give us more details please.


SwiftKeyed from dGB with Transparent XDA App
 
kpf16
Old
#8  
kpf16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 216
Join Date: Nov 2010
Location: March
so you done super cid and it work? then you tried to flash th rru using windows and got the error?
 
rootSU
Old
#9  
rootSU's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10037
Posts: 21,177
Join Date: Aug 2010
Location: Oxenhope, West Yorkshire, UK
155 can also be if you have CM hboot or something as RUU wont fit.
Want to root/unroot? All important guides and info threads are contained within the "Sticky Roll-up" thread in General. Click the link below to get there!



Philz Touch Recovery with passkey secure lock

I do NOT reply to support queries over PM.
 
kpf16
Old
#10  
kpf16's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 216
Join Date: Nov 2010
Location: March
so just to make this clear if i get this error i put the phone into hboot and then run rru again on the pc?

Tags
warranty and ruu failed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes