FORUMS

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

I/O Summary: How Android M Handles Power And Charging

In the spirit of improving the core Android experience, Google is changing Android … more

G2x working on web2go or t-zones?

Thanks Meter: 16
 
By nexus14, Senior Member on 18th April 2011, 06:49 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
G2x working on web2go or t-zones?

FYI, T-mobile has a list of all IMEI matched up to its respective device. It's up to T-mobile whether or not it's black-listed. That's why sometimes when calling CSR, they will be able to call you that you have an iPhone despite T-mobile not carrying the iPhone. You may argue, "nexus14, when I log into mytmobile.com, my phone shows up as a blank image! therefore, T-mobile must not know what phone I'm carrying."

Wrong. T-mobile knows -- it's either T-mobile doesn't have a stock image of your device or it hasn't been programed into their website yet. Regardless, there exist some sort of master IMEI list that links up to each respective device.
Last edited by nexus14; 18th April 2011 at 10:04 PM. Reason: info regarding imei
 
 
18th April 2011, 08:49 AM |#2  
Senior Member
Flag Tempe Arizona!
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by nexus14

G2x working on web2go or t-zones?

I will let you know tomorrow

I am wondering if i will have to buy the phone outright to keep my tzones or if they will consider that a data plan and let me use my upgrade...
18th April 2011, 04:04 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by JHaste

I will let you know tomorrow

I am wondering if i will have to buy the phone outright to keep my tzones or if they will consider that a data plan and let me use my upgrade...

My understanding is regardless of buying outright, they have the imei numbers in there database from these phones and would prompt you for an upgrade and wouldnt work. Isnt it the nexus phones that t-mobile doesnt get the imei numbers from?
18th April 2011, 04:42 PM |#4  
Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 304
 
More
I highly doubt it will work.
MyTouch 4 and OT don't work with my grandfathered web2go (got error page), so don't have high hope.
18th April 2011, 06:48 PM |#5  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 126
 
More
Quote:
Originally Posted by mesajoejoe

My understanding is regardless of buying outright, they have the imei numbers in there database from these phones and would prompt you for an upgrade and wouldnt work. Isnt it the nexus phones that t-mobile doesnt get the imei numbers from?

I believe it was only the Nexus One that didn't have its IMEI documented with T-Mobile. When I switched over to my Nexus S, I was no longer able to use my $10 data plan. It was a real kick in the crotch.

And that's the Nexus S, which wasn't even sold directly from T-Mo. I wouldn't get my hopes up about web2go on the G2X
Last edited by sosquidtaste; 18th April 2011 at 06:48 PM. Reason: Typooooo
18th April 2011, 06:58 PM |#6  
Senior Member
Flag Brooklyn, NY
Thanks Meter: 304
 
More
Quote:
Originally Posted by sosquidtaste

I believe it was only the Nexus One that didn't have its IMEI documented with T-Mobile. When I switched over to my Nexus S, I was no longer able to use my $10 data plan. It was a real kick in the crotch.

And that's the Nexus S, which wasn't even sold directly from T-Mo. I wouldn't get my hopes up about web2go on the G2X

I can confirm that $10 web2go (not 200MB) works with nexus one but NOT NS (except you root it and move /efs folder to safe place).
As I have "4G web" tagged on my EM+ 3 in 1 plan, I am fine with it, but 3rd line (with web2go) will have problem.
18th April 2011, 07:07 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
t-zones/web2go will not work on the g2x.

i heard in settings, there isnt an option to edit the apn in order for one to use t-zones/web2go.

so there will be a point in time where we will all have to cough up $30 data plan or whatever..
18th April 2011, 08:16 PM |#8  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 182
 
More
Quote:
Originally Posted by SupremeC281

t-zones/web2go will not work on the g2x.

i heard in settings, there isnt an option to edit the apn in order for one to use t-zones/web2go.

so there will be a point in time where we will all have to cough up $30 data plan or whatever..

There is an option to add a new APN, you just can't modify the default epc.tmobile.com one.

Oddly enough my web2go (or whatever the $10 dollar plan is called) is working. I'm using the internet2.voicestream.com.

Hopefully it stays this way.
18th April 2011, 08:48 PM |#9  
Senior Member
Flag Tempe Arizona!
Thanks Meter: 35
 
More
Quote:
Originally Posted by erikikaz

There is an option to add a new APN, you just can't modify the default epc.tmobile.com one.

Oddly enough my web2go (or whatever the $10 dollar plan is called) is working. I'm using the internet2.voicestream.com.

Hopefully it stays this way.

No phone yet... but if web2go works then t-zones should work... they use the same apn's

and i am coming from a nexus one...
18th April 2011, 09:10 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
It might work for a short period like the NS did. But eventually, but will start blocking imei. If web2go works, this would be THE phone and the end of all the HD2er

Sent from HTC HD2 with Android
Last edited by coldest~~~; 18th April 2011 at 09:13 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes