Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification

The post Get S6 Edge’s Notifications with Edge Color Notification … more

Intel at MWC 2015: New Chip Branding and Details

more

Microsoft Unveils the Lumia 640 and Lumia 640 XL

more

New Cyanogen Inc. Brand Identity, Qualcomm Partnership

The post New Cyanogen Inc. Brand Identity, Qualcomm Partnership appeared first on … more
Post Reply

[Q] Error (status 6) in CWM?

OP wgspoelstra

22nd April 2011, 08:46 AM   |  #1  
wgspoelstra's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 102
 
282 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
When trying to flash my own made update.zips through CWM, I get the error message: Status 6.
This points toward a mistake in my updater-script file, but I cannot find my mistake.. I tried multiple things and ended up with this.. But it seems to be wrong! I keep getting (Status 6) error.

Please take a look and tell me what I am doing wrong!

Quote:

ui_print("Google apps update for SuperSlim Edition");
ui_print("Performing Update");
ui_print("Mounting mount points");
run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system");
show_progress(0.100000, 0);
ui_print("Installing applications and widgets");
package_extract_dir("system", "/system");
set_perm_recursive(0, 0, 0755, 0644, "/system");
show_progress(0.100000, 10);
ui_print("Unmounting mount points);
run_program("/sbin/busybox", "umount", "/system");
ui_print("Installation complete, please reboot");

Last edited by wgspoelstra; 25th April 2011 at 12:39 PM.
22nd April 2011, 02:37 PM   |  #2  
wgspoelstra's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 102
 
282 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
Fixed first problem.. Encountered a second. Posted it in first post.
Last edited by wgspoelstra; 25th April 2011 at 12:25 PM.
25th April 2011, 12:25 PM   |  #3  
wgspoelstra's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 102
 
282 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
Bumping back to first page.. Can't anyone help?
11th November 2011, 04:53 PM   |  #4  
CallMeVentus's Avatar
Recognized Contributor
Flag Singapore
Thanks Meter: 2,873
 
9,973 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Donate to Me
More
What editor are you using ?
11th November 2011, 06:08 PM   |  #5  
lufc's Avatar
Retired Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,566
 
9,533 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Please use the Q&A Forum for questions Thanks
Moving to Q&A
8th February 2012, 01:34 AM   |  #6  
The updater.script has gotten corrupted. Doesn't show as unix encoding; thus, the status 6 error. Also the reason a user asked you what editor you used.

Rob
The Following User Says Thank You to insink71 For This Useful Post: [ View ]
7th March 2012, 08:36 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 23
 
291 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by insink71

The updater.script has gotten corrupted. Doesn't show as unix encoding; thus, the status 6 error. Also the reason a user asked you what editor you used.

Rob

How does it become corrupt? I'm getting the same error and can't seem to get it working. I'm using notepad++. Files are zipped and signed but I keep getting error.

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

Solution - http://boardreader.com/thread/update...77jjXi0hq.html
8th March 2012, 12:59 AM   |  #8  
Waddle's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere...
Thanks Meter: 162
 
466 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Does it give any more info after it gives you error status 6? Sometimes it will tell you exactly where the error is, although I don't see any errors in it.
8th March 2012, 02:08 PM   |  #9  
Senior Member
Flag Cape Town
Thanks Meter: 23
 
291 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Found a solution - http://boardreader.com/thread/update...77jjXi0hq.html

It works.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes