FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

Lcd density changer

1,304 posts
Thanks Meter: 101
 
By twiz0r, Senior Member on 24th April 2011, 12:53 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Anyone have any ideas why lcd is booting at 240 when I boot instead of the value I have set?

And yes I have set as default checked

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
 
 
24th April 2011, 07:59 AM |#2  
Senior Member
Flag SF Bay Area
Thanks Meter: 144
 
More
only reason i could think of is if somehow the window for root permission didn't come up and it reset anyway, check superuser and see if the changer has root permissions?
24th April 2011, 08:18 AM |#3  
mmegalodon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
More
Edit: after installing again I see 'default' is essentially set at boot. Tried reinstalling? Never had issues here.
Sent from my PC36100 using XDA Premium App
Last edited by mmegalodon; 24th April 2011 at 08:35 AM.
24th April 2011, 10:07 AM |#4  
JDM Civic EG8's Avatar
Senior Member
Flag Illinois...but where?
Thanks Meter: 334
 
More
I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
24th April 2011, 02:10 PM |#5  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 101
 
More
Quote:
Originally Posted by JDM_HD2

I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App

I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 07:22 PM |#6  
Member
Flag Lafayette, Indiana
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by twiz0r

I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO

If you are using CyanogenMod (as your sig indicates), try the script at the following link. It is persistent upon boot and looks great at 190.

http://forum.cyanogenmod.com/topic/9...__1#entry84558
24th April 2011, 08:12 PM |#7  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 101
 
More
Is it easily changeable to 185?

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 08:42 PM |#8  
mmegalodon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
More
Might want to try 192 if you get the line on the status bar dropdown. You can try 185, with some you get a bit of a fuzzy look on your status bar icons. 185 to 190/192 isn't going to be that drastic of a change like you get from 192 as opposed to 240.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
24th April 2011, 08:43 PM |#9  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 101
 
More
I use 185 all the time. I dont mind the line on the drop down

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 08:49 PM |#10  
mmegalodon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
More
Not sure if I was running 185, but in the neighborhood, and the fuzzy icons and line just bothered me. Have you noticed the slightly fuzzy icons between different sets when messing around with it?

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
24th April 2011, 08:52 PM |#11  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 101
 
More
Honestly it's been so long since I've used something other than 185 that I dont notice it

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes