5,593,401 Members 36,281 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Lcd density changer

Tip us?
 
twiz0r
Old
#1  
twiz0r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 1,157
Join Date: Oct 2010
Location: Vegas
Default Lcd density changer

Anyone have any ideas why lcd is booting at 240 when I boot instead of the value I have set?

And yes I have set as default checked

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
DNA
 
lacrossev
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 663
Join Date: Nov 2008
Location: SF Bay Area
only reason i could think of is if somehow the window for root permission didn't come up and it reset anyway, check superuser and see if the changer has root permissions?
 
rymden
Old
(Last edited by rymden; 24th April 2011 at 08:35 AM.)
#3  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 523
Posts: 2,894
Join Date: Aug 2010
Edit: after installing again I see 'default' is essentially set at boot. Tried reinstalling? Never had issues here.
Sent from my PC36100 using XDA Premium App
 
JDM Civic EG8
Old
#4  
JDM Civic EG8's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 321
Posts: 2,079
Join Date: Sep 2010
Location: Illinois...but where?
I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
 
twiz0r
Old
#5  
twiz0r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 1,157
Join Date: Oct 2010
Location: Vegas
Quote:
Originally Posted by JDM_HD2 View Post
I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
DNA
 
Muellersirch
Old
#6  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 85
Join Date: Dec 2010
Location: Lafayette, Indiana
Quote:
Originally Posted by twiz0r View Post
I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
If you are using CyanogenMod (as your sig indicates), try the script at the following link. It is persistent upon boot and looks great at 190.

http://forum.cyanogenmod.com/topic/9...__1#entry84558
 
twiz0r
Old
#7  
twiz0r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 1,157
Join Date: Oct 2010
Location: Vegas
Is it easily changeable to 185?

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
DNA
 
rymden
Old
#8  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 523
Posts: 2,894
Join Date: Aug 2010
Might want to try 192 if you get the line on the status bar dropdown. You can try 185, with some you get a bit of a fuzzy look on your status bar icons. 185 to 190/192 isn't going to be that drastic of a change like you get from 192 as opposed to 240.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
 
twiz0r
Old
#9  
twiz0r's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 68
Posts: 1,157
Join Date: Oct 2010
Location: Vegas
I use 185 all the time. I dont mind the line on the drop down

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
DNA
 
rymden
Old
#10  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 523
Posts: 2,894
Join Date: Aug 2010
Not sure if I was running 185, but in the neighborhood, and the fuzzy icons and line just bothered me. Have you noticed the slightly fuzzy icons between different sets when messing around with it?

Sent from my PC36100 using XDA Premium App

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Prevent Unwanted Butt Dialing with Smart Pocket Guard

You may recall that back in August of last year, we took a look atAir SwiperbyXDA … more

Google ATAP Details Project Ara in Developers’ Conference

Earlier today, the Google ATAP teamkicked offits first ever Project Ara … more

HTC Sense 6 Ported to the Nexus 5

The Google Nexus 5 is regarded as having everything an Android user needs or wants: timely updates, … more