MultiROM Makes its Way Over to the HTC One (M8)

While browsing our forum, you will undoubtedly find more than a few enticing ROMs available … more

Welcome to the New XDA-Developers Portal!

You may recall that a few weeks ago, we opened up the XDA-2015 forum themesto intrepid users … more

An Android Enthusiast’s Apple iPhone 6 Challenge

The media has gone batty again over Apple “revolutionizing” smartphones. … more

Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more
Post Reply

Lcd density changer

24th April 2011, 12:53 AM   |  #1  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 68
 
1,163 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Anyone have any ideas why lcd is booting at 240 when I boot instead of the value I have set?

And yes I have set as default checked

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 07:59 AM   |  #2  
Senior Member
Flag SF Bay Area
Thanks Meter: 136
 
691 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
only reason i could think of is if somehow the window for root permission didn't come up and it reset anyway, check superuser and see if the changer has root permissions?
24th April 2011, 08:18 AM   |  #3  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
2,894 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Edit: after installing again I see 'default' is essentially set at boot. Tried reinstalling? Never had issues here.
Sent from my PC36100 using XDA Premium App
Last edited by rymden; 24th April 2011 at 08:35 AM.
24th April 2011, 10:07 AM   |  #4  
JDM Civic EG8's Avatar
Senior Member
Flag Illinois...but where?
Thanks Meter: 329
 
2,102 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
24th April 2011, 02:10 PM   |  #5  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 68
 
1,163 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by JDM_HD2

I use to have that problem with my hd2 so instead of keep trying. I just downloaded root explore and changed the LCD density via build.prop

Sent from my PC36100 using XDA Premium App

I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 07:22 PM   |  #6  
Member
Flag Lafayette, Indiana
Thanks Meter: 9
 
85 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by twiz0r

I will attempt to do that. Thx !

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO

If you are using CyanogenMod (as your sig indicates), try the script at the following link. It is persistent upon boot and looks great at 190.

http://forum.cyanogenmod.com/topic/9...__1#entry84558
24th April 2011, 08:12 PM   |  #7  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 68
 
1,163 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Is it easily changeable to 185?

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 08:42 PM   |  #8  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
2,894 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Might want to try 192 if you get the line on the status bar dropdown. You can try 185, with some you get a bit of a fuzzy look on your status bar icons. 185 to 190/192 isn't going to be that drastic of a change like you get from 192 as opposed to 240.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
24th April 2011, 08:43 PM   |  #9  
twiz0r's Avatar
OP Senior Member
Flag Vegas
Thanks Meter: 68
 
1,163 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I use 185 all the time. I dont mind the line on the drop down

Swyped from my cyanogenized and gingerbreaded EVO
24th April 2011, 08:49 PM   |  #10  
rymden's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 524
 
2,894 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Not sure if I was running 185, but in the neighborhood, and the fuzzy icons and line just bothered me. Have you noticed the slightly fuzzy icons between different sets when messing around with it?

Sent from my PC36100 using XDA Premium App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes