Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

[Q] Activate Droid Pro Internationally?

OP jamilm9

24th April 2011, 11:00 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 17
 
24 posts
Join Date:Joined: May 2009
I live in Canada and I want to buy a Droid Pro. Is there currently a way to buy a *UNLOCKED* *UNACTIVATED* Droid Pro (off eBay) and activate it outside of the US?
Thank You
25th April 2011, 08:24 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
130 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Google this:

how to bypass android activation screen on Motorola Droid
25th April 2011, 08:41 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 17
 
24 posts
Join Date:Joined: May 2009
I have seen the posts about being able to touch the corners of the screen but that doesn't seem to promising and I would need that conformed before being able to buy it. Also if I were to travel to the US would it automatically start using verizon? Thank You
27th April 2011, 08:33 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
130 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by jamilm9

I have seen the posts about being able to touch the corners of the screen but that doesn't seem to promising and I would need that conformed before being able to buy it. Also if I were to travel to the US would it automatically start using verizon? Thank You

Well honestly I can't confirm any of that Because I got my Pro off eBay, pre-activated and ready to go. I unlocked in Kuwait on a Kuwaiti SIM card using the code provided by the seller.

Ehem.. I think I just answered your question Just make sure that the seller already activated the phone
27th April 2011, 09:30 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 17
 
24 posts
Join Date:Joined: May 2009
For a phone to be pre activated does it have to be used or is there another way for the seller to activate it? Thank You.
4th May 2011, 01:01 AM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 157
 
694 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Look through this thread:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=866922

A lot of people have had problems with unlocking the SIM card unless it was activated by Verizon first in the U.S. Your best bet will probably be to get one that has already been activated and unlocked. After that's been done, you should be able to bypass the activation screen following a factory reset and use whatever SIM card you want. It won't start roaming on Verizon if you have a foreign SIM card in there. Actually, it won't roam in the States at all on GSM, regardless of whether you have a foreign SIM or not. The U.S. GSM bands are locked out and can't be used.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes