Post Reply

9-4-11 Ti-X ICONIA V3

OP dc13

29th April 2011, 09:35 PM   |  #1  
dc13's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 351
 
837 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
I add the next version info before i release it just so people know what will be changing next update. PLEASE everyone stop PMing, Posting comments about why you cant download the latest update. This is being posted on every rom I make on every site I use Not just here.


First Off I Dont Own This Device Any More.

STOCK ROM THAT HAS LATEST OTA

I have added what my next roms will have added or changed they wont be out for a while dont ask about them its just putting out my thoughts on what I need to do.



About
Odexed
optimized apks
png opt
zipaligned

V3
Ti-X Iconia V3
3.2 Base
All the same OPTs I do for any and every rom
Based off the Acer_A501_0.000.00_4.017.03 Dump

V2
Ti-X Iconia V2
3.1
same opts al V1.2 and under

V1.2
Ti-X Iconia V1.2
updated a few apps

V1.1
Ti-X Iconia V1.1 - can b flashed over V1 just clear dalvic cache
Optimized jpgs to free up more ram
added superuser
fixed voice search

V1
Ti-X Iconia V1
Acer_A500_0.000.00_1.104.05_COM_GEN1 base updated to Acer_A500_1.139.05_1.141.05_COM_GEN1
Odexed
Optimized apks
Last edited by dc13; 4th September 2011 at 09:39 PM.
The Following 9 Users Say Thank You to dc13 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2011, 09:49 PM   |  #2  
saeba's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
294 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
cifs support please :)?
29th April 2011, 11:37 PM   |  #3  
dc13's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 351
 
837 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
How i make roms is I get a really good base. then build off that. so far I feel that this will be a good start but im going to wait till the 1080P support rom that come out soon before I dive to deep.
The Following User Says Thank You to dc13 For This Useful Post: [ View ]
29th April 2011, 11:53 PM   |  #4  
Roach2010's Avatar
Recognized Developer
Flag Glasgow
Thanks Meter: 2,261
 
833 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Donate to Me
More
Nice to see you're putting your new acer to work.
30th April 2011, 12:44 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Can't Wait...
Can't wait to see what you got cooked up man, i just bought mine today from the pentagon Best Buy, can't wait to see what lies ahead...
30th April 2011, 03:57 PM   |  #6  
mapaz04's Avatar
Senior Member
Flag Tennessee
Thanks Meter: 83
 
302 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Talking ROOT is here!!!
Hey, just FYI... If this is coming when we get ROOT... ROOT ACCESS IS HERE!!! Just run the GINGERBREAK APK found on the other post to gain ROOT access to the ACER A500!!!

Awwww man, cant wait for custom roms... GO DEVS!!!
30th April 2011, 04:13 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 4
 
41 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Adhoc
I have tried several patches/hacks to get the A500 to see my Moto Droid (original) using WIFI Tether and I can get it to see it but I get the Adhoc not supported yet message . Will this be included in a fashion, if you already answered that I am sorry but I did not see it in the list. Thanks in advance.
1st May 2011, 01:28 PM   |  #8  
JackMetal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
120 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by T0yman

I have tried several patches/hacks to get the A500 to see my Moto Droid (original) using WIFI Tether and I can get it to see it but I get the Adhoc not supported yet message . Will this be included in a fashion, if you already answered that I am sorry but I did not see it in the list. Thanks in advance.

+1
I would love to get Adhoc going and would gladly even pay for it!
1st May 2011, 02:58 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
302 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by JackMetal

+1
I would love to get Adhoc going and would gladly even pay for it!

Adhoc support already works..u just need to replace the wpa supplicant file and change a couple of permissions...connected to my adhoc connevtion as we speak!

Sent from my A500 using XDA Premium App
1st May 2011, 03:17 PM   |  #10  
thor2002ro's Avatar
Senior Member
127.0.0.1
Thanks Meter: 518
 
717 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
dont remove the libril will be needed for usb 3g monitoring

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Iconia A500 Android Development by ThreadRank