Post Reply

WARNING: Do not rename the phone or Telephony apk!!!!

4th May 2011, 02:15 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 22
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
WARNING: if you have renamed or deleted the phone and telephony apks, renamed them back or restore them. It appears doing a soft reset while these are missing, will BRICK your A500!!!
The Following 2 Users Say Thank You to ithink2020 For This Useful Post: [ View ]
4th May 2011, 03:29 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
21 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Can someone put these two apks here?
I deleted them. But TI cannot restore them.
4th May 2011, 03:53 PM   |  #3  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 351
 
837 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
what do u mean soft reset. are you talking about factory reset.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
4th May 2011, 03:58 PM   |  #4  
OP Member
Thanks Meter: 22
 
69 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by dc13

what do u mean soft reset. are you talking about factory reset.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1

Yes, like going into settings, Privacy, "Factory data reset"

When the Welcome wizard comes up, you will not be able to get past the "start" button.
4th May 2011, 04:02 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 0
 
42 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by seamonkeys

Can someone put these two apks here?
I deleted them. But TI cannot restore them.

i want it too!!i have a back up but cant restore..i have deleted it
4th May 2011, 04:20 PM   |  #6  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 351
 
837 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
we rnt bricked any more we have a update.zip from acer so if needed just use that to fix the brick u shouldnt need to for a factory reset anyway. what was the reason if it was to clear the dalvic cache u can just delete all the files in the data/dalvic cache foler

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
4th May 2011, 06:50 PM   |  #7  
shark147's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 464
 
2,153 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Hi, after root my A500, i delete apk phone and telephony, and my acer work correctly...

Sent from my A500 using XDA Premium App
4th May 2011, 06:52 PM   |  #8  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Flag Boise, ID
Thanks Meter: 351
 
837 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
what i took from this is if u doe a factory reset it will brick.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
4th May 2011, 07:57 PM   |  #9  
nycbjr's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 987
 
595 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Donate to Me
More
be careful that update.zip provided to me removed the market app, and put some markethd thing (japanese I assume), and now I can't seem to figure out how to get the market back haha..

assumng a factory reset might be a bad idea..
4th May 2011, 10:10 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 2
 
39 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
I delete the file phone.apk ...


Who could send me the file or put it somewhere ??

Thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes