Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,359 Members 39,327 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

WARNING: Do not rename the phone or Telephony apk!!!!

Tip us?
 
ithink2020
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 69
Join Date: Apr 2011
Default WARNING: Do not rename the phone or Telephony apk!!!!

WARNING: if you have renamed or deleted the phone and telephony apks, renamed them back or restore them. It appears doing a soft reset while these are missing, will BRICK your A500!!!
The Following 2 Users Say Thank You to ithink2020 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
seamonkeys
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 21
Join Date: Feb 2010
Can someone put these two apks here?
I deleted them. But TI cannot restore them.
 
dc13
Old
#3  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 351
Posts: 837
Join Date: Dec 2007
Location: Boise, ID

 
DONATE TO ME
what do u mean soft reset. are you talking about factory reset.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
GTalk - DC1333@gmail.com

Devices:
1 Nexus 5, 1 TMO S4





 
ithink2020
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 22
Posts: 69
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by dc13 View Post
what do u mean soft reset. are you talking about factory reset.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
Yes, like going into settings, Privacy, "Factory data reset"

When the Welcome wizard comes up, you will not be able to get past the "start" button.
 
denhk3280
Old
#5  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 42
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by seamonkeys View Post
Can someone put these two apks here?
I deleted them. But TI cannot restore them.
i want it too!!i have a back up but cant restore..i have deleted it
 
dc13
Old
#6  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 351
Posts: 837
Join Date: Dec 2007
Location: Boise, ID

 
DONATE TO ME
we rnt bricked any more we have a update.zip from acer so if needed just use that to fix the brick u shouldnt need to for a factory reset anyway. what was the reason if it was to clear the dalvic cache u can just delete all the files in the data/dalvic cache foler

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
GTalk - DC1333@gmail.com

Devices:
1 Nexus 5, 1 TMO S4





 
shark147
Old
#7  
shark147's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 464
Posts: 2,153
Join Date: Feb 2008
Hi, after root my A500, i delete apk phone and telephony, and my acer work correctly...

Sent from my A500 using XDA Premium App
DEVICE: HTC ONE (S-OFF / ROOTED) >> FW: 6.09.401.5 (ODEX) >> Recovery: TWRP 2.6.3.4
ROM: My Own Stock (Optimized)
KERNEL: Stock (Optimized)

OTHER DEVICEs: LG G PAD 8.3 | HTC ONE SV | HTC Sensation XE | HTC Flyer WiFi | HTC Desire HD | HTC HD2 | HTC Diamond | HTC Touch Dual
 
dc13
Old
#8  
dc13's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 351
Posts: 837
Join Date: Dec 2007
Location: Boise, ID

 
DONATE TO ME
what i took from this is if u doe a factory reset it will brick.

Sent with my Acer A500 Ti-X RC1
GTalk - DC1333@gmail.com

Devices:
1 Nexus 5, 1 TMO S4





 
nycbjr
Old
#9  
nycbjr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 987
Posts: 595
Join Date: Oct 2006
Location: New York

 
DONATE TO ME
be careful that update.zip provided to me removed the market app, and put some markethd thing (japanese I assume), and now I can't seem to figure out how to get the market back haha..

assumng a factory reset might be a bad idea..
CMB Roms Headmaster

Current Devices
Nexus 5
LG G Pad 8.3
Sony Xperia ZL
Sony Xperia Tablet Z SGP311

Recognized developer on Rootwiki
"Rooter" of the Galaxy Tab 2 7.0 (and Tab 2 10.1)
 
dcro95
Old
#10  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 39
Join Date: Nov 2007
I delete the file phone.apk ...


Who could send me the file or put it somewhere ??

Thanks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes