Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

XDA LG Development Challenge Winners

Almost 3months ago, we set out with LGto findtwo amazing apps that developers could put together … more

Wearable Apps w/ Andreas Göransson – XDA:DevCon 2014

XDA:DevCon 2014 in Manchester, UK featured quite a few interesting topics as … more

Browse Your Files with Ease using MK Explorer

Google has made quite an effort in perfecting the powerful and multi-faceted OS that we know as … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Themes breaking RC2...

OP Mister9

7th May 2011, 03:38 AM   |  #1  
Mister9's Avatar
OP Junior Member
Flag Lancaster
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Hey there; I have a problem. I'm not sure where to post this as owain's thread is now locked, so decided to create a new thred (My apologies if this has been answered elsewhere on the forum - the search function of the xda app simply sucks).
Anyway, the problem is that whenever I try to install a theme through xrecovery it will shove the phone into bootloop, does anyone know how to fix this? I tried a few seperate themes to no avail.
Thanks in advance.
7th May 2011, 03:41 AM   |  #2  
owain94's Avatar
Recognized Developer / Contributor
Flag The Hague
Thanks Meter: 6,061
 
3,535 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Give us some more info like wich rom do u use?

Sent from my U20i using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to owain94 For This Useful Post: [ View ]
7th May 2011, 01:55 PM   |  #3  
Plancton.fr's Avatar
Senior Member
Flag Lyon
Thanks Meter: 632
 
206 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by owain94

Give us some more info like wich rom do u use?

Sent from my U20i using XDA Premium App

I think this is your MiniCMPro (in his signature )
7th May 2011, 03:10 PM   |  #4  
D4rKn3sSyS's Avatar
Recognized Developer
Flag Monteria
Thanks Meter: 16,008
 
3,774 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Install right baseband, do a full wipe and clean install? for god love, I write this text 7 times faster than first time
7th May 2011, 04:28 PM   |  #5  
Eyama's Avatar
Senior Member
Flag Ljubljana
Thanks Meter: 1,272
 
911 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

Install right baseband, do a full wipe and clean install? for god love, I write this text 7 times faster than first time

your fingers already know what to write hehe
7th May 2011, 05:36 PM   |  #6  
Mister9's Avatar
OP Junior Member
Flag Lancaster
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by D4rKn3sSyS

Install right baseband, do a full wipe and clean install? for god love, I write this text 7 times faster than first time

Quote:
Originally Posted by owain94

Give us some more info like wich rom do u use?

Sent from my U20i using XDA Premium App

Baseband version:
M76XX-TSNCJOLYM-5340415
Kernel Version:
2.6.29
Mod Version:
xCyanogenPro By Owain94 &Slade87
Build Number:
RC2

This should answer both of you. I thought that was the latest baseband version, and I've not had problems before I installed RC2; I am 99% sure that that's when I started having the problems. Also yes I did do a full wipe and clean restore a few times... Well by that I mean I did a "Factory reset" from xrecovery, if you meant restoring with PC Companion then forget it :P I'd rather stick with this default theme than do that xD. But there must be a simpler fix, right?

P.S. Thanks for replying owain; it's nice to see that you still care about your rom users :P
8th May 2011, 06:00 PM   |  #7  
Mister9's Avatar
OP Junior Member
Flag Lancaster
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Okay... no reply to that. I checked across the forum and that definitely is the correct and latest baseband. Could this maybe have something to do with me restoring a backup from titanium? It's the only thing I can think of right now. Is there at least a log that I can check on my phone after I've attempted to install a theme? Or is that not possible to retrieve on a bricked phone?

Edit: Oh one more thing; I know that flashing zips through xrecovery isn't the problem as I successfully flashed dual touch through it. But before you say it; it can't be flashing dual-touch that caused my current problem, as I tried flashing themes before flashing dual-touch and it bricked my phone. I'm pretty sure I can't provide any more information now as to what might be the cause of the problem.
Last edited by Mister9; 8th May 2011 at 06:04 PM.
9th May 2011, 02:16 PM   |  #8  
owain94's Avatar
Recognized Developer / Contributor
Flag The Hague
Thanks Meter: 6,061
 
3,535 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
well the theme's are for MDPI size :P
the roms were in MDPI but rc2 is is LDPI so it won't work
The Following User Says Thank You to owain94 For This Useful Post: [ View ]
9th May 2011, 08:30 PM   |  #9  
Mister9's Avatar
OP Junior Member
Flag Lancaster
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by owain94

well the theme's are for MDPI size :P
the roms were in MDPI but rc2 is is LDPI so it won't work

Oh! Right I see now :P
So are there no compatible themes at all for RC2? And can I not just change the lcd density to make the old themes work? Well thanks for the reply anyway.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes