Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,124 Members 39,069 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Netflix releases Android app for select HTC phones, Samsung Nexus S

Tip us?
 
bmebme
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Feb 2011
Thumbs up Netflix releases Android app for select HTC phones, Samsung Nexus S

check engadget, I can't post link.

I see hopes
 
lyam23
Old
(Last edited by lyam23; 12th May 2011 at 09:11 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 179
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by bmebme View Post
check engadget, I can't post link.

I see hopes
Visible to my CM7 NC. Not to my Droid 1 as expected.

Installing now...

EDIT: Bah, it installs but I get a not supported error. Hmm. can still manage queue. That's something I guess.
 
Divine_Madcat
Old
#3  
Divine_Madcat's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 2224
Posts: 2,582
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Quote:
Originally Posted by lyam23 View Post
Visible to my CM7 NC. Not to my Droid 1 as expected.

Installing now...

EDIT: Bah, it installs but I get a not supported error. Hmm. can still manage queue. That's something I guess.
I wonder if you can spoof the build.prop to match the Nexus s and fool the app...
 
computercarl
Old
#4  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 65
Join Date: Oct 2006
Location: Bay City, MI
Nope, it's going to need a modified framework to have an ESN. Go to the apps section of NC here, and read up on the HBO-GO thread. It's going to be very close to their solution.
 
Divine_Madcat
Old
#5  
Divine_Madcat's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 2224
Posts: 2,582
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Quote:
Originally Posted by computercarl View Post
Nope, it's going to need a modified framework to have an ESN. Go to the apps section of NC here, and read up on the HBO-GO thread. It's going to be very close to their solution.
Well, it may require a device with an ESN, but if it is only available to "select" devices, it has to be reading something from the build.prop to determine if it is a valid phone model; the two are different issues..
 
lyam23
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 179
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by computercarl View Post
Nope, it's going to need a modified framework to have an ESN. Go to the apps section of NC here, and read up on the HBO-GO thread. It's going to be very close to their solution.
*Waits patiently for smart people to work their magic*
..
..
..
..
*looks at watch*
 
computercarl
Old
#7  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 65
Join Date: Oct 2006
Location: Bay City, MI
Quote:
Originally Posted by Divine_Madcat View Post
Well, it may require a device with an ESN, but if it is only available to "select" devices, it has to be reading something from the build.prop to determine if it is a valid phone model; the two are different issues..

Oh I agree 100%. I was just saying that spoofing the build.prop isnt the entire solution.
 
Divine_Madcat
Old
#8  
Divine_Madcat's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 2224
Posts: 2,582
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Quote:
Originally Posted by computercarl View Post
Oh I agree 100%. I was just saying that spoofing the build.prop isnt the entire solution.
Gotcha, fair enough.
 
japzone
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 183
Posts: 542
Join Date: Dec 2010
Here's the official Netflix Press Release:
http://blog.netflix.com/2011/05/norm...us-x-none.html

I hope B&N works out something with Netflix so we can at least get a Stock App.

__________________________________________________ __
Sent from NookColor CM7 uSD using Tapatalk
 
Divine_Madcat
Old
(Last edited by Divine_Madcat; 12th May 2011 at 09:53 PM.)
#10  
Divine_Madcat's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter 2224
Posts: 2,582
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Looking at the build.prop that is already on my CM7 nook, it has a ro.build.fingerprint of that of a Nexus, so that should not be an issue...

Well, never mind - got a "device not supported" error. It may be looking at other build.prop sections, it may be failing with no IEMI framework (haven't done that mod yet), or it may be looking at the actual CPU, for something only the snapdragon has...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes