Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[GUIDE] GPS Fix for the GB Leak for the G2x

15th May 2011, 12:12 AM |#11  
diablos991's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
622 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by momentarylapseofreason

When I enter the code itself, nothing happens. If I hit the send key, it then pulls up the USSD message. For what it's worth though, the CheckIn code still works no problem

What rom are you on?
The Following User Says Thank You to diablos991 For This Useful Post: [ View ]
 
 
15th May 2011, 12:13 AM |#12  
instigator008's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 38
 
676 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by momentarylapseofreason

When I enter the code itself, nothing happens. If I hit the send key, it then pulls up the USSD message. For what it's worth though, the CheckIn code still works no problem

Are you putting in a "*" at the beginning? You shouldn't.

Its: 1809#*999#
15th May 2011, 12:15 AM |#13  
momentarylapseofreason's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 17
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by instigator008

Are you putting in a "*" at the beginning? You shouldn't.

Its: 1809#*999#

I am dialing it exactly as shown... I am on Cyanogen Nightly 17
15th May 2011, 12:15 AM |#14  
instigator008's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 38
 
676 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by diablos991


EDIT: I changed the Session Type to Tracking instead of Single fix and now it locks 10+ satellites instead of 3. I will take this on a navigation run and report back.

This works! Accuracy was bang on. Thanks!
The Following 2 Users Say Thank You to instigator008 For This Useful Post: [ View ]
15th May 2011, 12:18 AM |#15  
instigator008's Avatar
Senior Member
Flag Mississauga
Thanks Meter: 38
 
676 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by momentarylapseofreason

I am dialing it exactly as shown... I am on Cyanogen Nightly 17

Did you freeze any LG services i.e. com.lge.hiddenmenu?

Another way in is to use the app.Anycut to make a shortcut.
15th May 2011, 12:22 AM |#16  
momentarylapseofreason's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 17
 
1,065 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
Quote:
Originally Posted by instigator008

Did you freeze any LG services i.e. com.lge.hiddenmenu?

Another way in is to use the app.Anycut to make a shortcut.

Didn't freeze anything. However, I cannot seem to find the lge.hiddenmenu on my phone. I would presume it to be in /system/app?

EDIT:
Did a full search with Root Explorer and couldn't find it. Could you send the APK to me at djstaticdj@gmail.com along with the correct folder it should be in? TIA
Last edited by momentarylapseofreason; 15th May 2011 at 12:24 AM.
15th May 2011, 12:29 AM |#17  
Member
Flag Bronx
Thanks Meter: 48
 
61 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
More
This deff works! In one try..instant lock
The Following User Says Thank You to Pichingo For This Useful Post: [ View ]
15th May 2011, 12:34 AM |#18  
diablos991's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
622 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Confirmed not working on gb leak.
The phone will find and utilize gps just fine.

However, you restart the phone, you have to perform the test over again
15th May 2011, 12:44 AM |#19  
diablos991's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
622 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by Pichingo

This deff works! In one try..instant lock

lock is only half the equation.
Getting an accurate enough lock to use google navigation is the tough part. Well, that and getting it to lock that accurate again after a restart.
15th May 2011, 12:52 AM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 54
 
685 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
I tried I keep getting ussd code im on cm7
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes