5,593,587 Members 38,833 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

HDMI Cable?

Tip us?
 
bmstrong
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 308
Posts: 2,056
Join Date: Aug 2010
Default HDMI Cable?

What HDMI cable are you using and where did you get it for your Charge?
 
moondrius
Old
#2  
moondrius's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 184
Join Date: Jun 2010
Location: Baltimore
I bought a cable from amazon. Works perfectly.
http://www.amazon.com/gp/product/B003UH0Z9Q
The Following 4 Users Say Thank You to moondrius For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
burningembers
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 184
Posts: 394
Join Date: Sep 2010
That's awesomely cheap. Ordered.
 
byrnsey88
Old
#4  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 68
Join Date: Feb 2008
Default Monoprice adapter

I went and just ordered a short adapter with a cord so I can use my super long HDMI cables with it and not have to worry about an adapter putting all that stress on the port. Also it is dirt cheap.

http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2
Current: Droid Charge: 2.3.4 GummyCharged GBE 1.5
Current: HTC Thunderbolt: BAMF Sense 3.0 RC5

LG VX4400> Samsung SCH-A950> Samsung I760> Touch Pro> Touch Pro 2> OG Droid>
The Following 2 Users Say Thank You to byrnsey88 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
immjg
Old
#5  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 80
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by moondrius View Post
I bought a cable from amazon. Works perfectly.
http://www.amazon.com/gp/product/B003UH0Z9Q
Got mine today. Worked great! Thanks for the tip.
Current Phone:
Motorola Droid 3
Rooted on Straight Talk

Previous phones on Verizon:
Samsung Droid Charge Humble 5.0 Rooted
Droid Incredible Skyraider 3.5 It's the best!
HTC ppc6700 rooted
Blackberry Curve 8330 Nathanix Hybrid v438 OS V5
 
frogdod
Old
#6  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 55
Join Date: Apr 2011
Location: Hollister, ca
Quote:
Originally Posted by moondrius View Post
I bought a cable from amazon. Works perfectly.
http://www.amazon.com/gp/product/B003UH0Z9Q
wow 4bux
not bad i just ordered mine.
I was when i found out the phone didn't include one.

thnks!
 
californiarailroader
Old
#7  
californiarailroader's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 402
Posts: 3,844
Join Date: Mar 2006
Location: Redwood Valley, Northwestern California (Previous-Pocatello, Idaho(90-97)/Southern California(71-90)
Monoprice is awesome! I get all my cables from them, they are top quality, cheap and shipped quickly, what more can you ask for? Monster Cable should be shot for what they charge for their stuff
The Following User Says Thank You to californiarailroader For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
dotson817
Old
#8  
dotson817's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 35
Posts: 431
Join Date: Mar 2011
Wow that is cheap, just ordered mine I can't wait for it to come

Sent from my SCH-I510 using XDA Premium App
 
californiarailroader
Old
#9  
californiarailroader's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 402
Posts: 3,844
Join Date: Mar 2006
Location: Redwood Valley, Northwestern California (Previous-Pocatello, Idaho(90-97)/Southern California(71-90)
http://www.monoprice.com/products/pr...seq=1&format=2

I got that one, I leave it hooked up to one my my Sony Bravia's HDMI ports (it has 4).
 
letsgophillyingeneral
Old
#10  
letsgophillyingeneral's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 387
Join Date: May 2011
I can't get audio to play via HDMI for the life of me. I tried two different HDMI cables/adapters, multiple HDMI ports, reboots, etc.

Halp.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes