Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Some free market apps not showing up

OP equilibriumtr

18th May 2011, 09:00 PM   |  #1  
OP Junior Member
Lausanne
Thanks Meter: 78
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Hello people,

I've been using gingerbread for two days and scared by the battery problem, I decided to fall back to froyo. Here's what I did:
1)JSD flash (with PIT/re-partition)
2)Speedmod kernel flash
3)Turned everything I could to ext4 from recovery

After this, I recognized that some apps in the market are missing, such as Fancy Widget, Launcher Pro, Titanium Backup, Watchdog etc. These were some of the applications installed on my phone before. However, some other items installed on my former system were there, such as Battery Status Bar, Digital Rain, Andoku, etc. I'm not talking about "My Apps", I'm talking about searching and not finding. Then;

4)Flashed JPO (with re-partition/PIT)
5)Flashed fugu root
6)Flashed original kernel back

The market situation was the same;

7)"Uninstalled the Updates" and "Cleared the Cache" of the Market from Settings/Application Manager.

Still nothing;

8)Cleared cache and did factory reset/clear user data
9)Applied "fix.apk" from jrummy

Nothing...;

10)JPH flash
11)Fugu root/flashed JPH kernel back
12)Market enabler

Frustratingly, none of this worked. I would very much appreciate your help, thanks in advance.
The Following User Says Thank You to equilibriumtr For This Useful Post: [ View ]
18th May 2011, 09:19 PM   |  #2  
lexiamen's Avatar
Junior Member
Flag Esfahan
Thanks Meter: 4
 
25 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
my problem like you plus that search result doesnt so good at all!
19th May 2011, 08:09 AM   |  #3  
OP Junior Member
Lausanne
Thanks Meter: 78
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I'm starting to think that some data survive through repartition flashes/factory resets.

For instance, my APN settings were never gone(which I never understood).

Anyone knows how to fully reset my data?
20th May 2011, 09:14 AM   |  #4  
OP Junior Member
Lausanne
Thanks Meter: 78
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Here's some new things I tried:

1)Installed Juwe's Mod
2)Did the market fix

Nothing changed,

3)Installed a themed market (not much hope in this)
4)Converted /system /data /datadata /cache to ext4, did factory reset

And still nothing. Anyone has the slightest idea on how to fix this?
24th May 2011, 08:53 PM   |  #5  
OP Junior Member
Lausanne
Thanks Meter: 78
 
28 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Any ideas?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes