Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,768,635 Members 52,834 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Constant Boot Loop and can't get to recovery

Tip us?
 
alnova1
Old
#1  
alnova1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 71
Posts: 606
Join Date: Oct 2009
Default Constant Boot Loop and can't get to recovery

I was trying to flash my EVO to Boost mobile and this is where my trouble began. After I had went through the steps of flashing I had to reboot. Upon reboot I get a constant reboot. When I try to go to recovery it goes to the htc screen and then keeps rebooting. I have tried flashing clockwork...I have tried the PC36IMG.zip...I have tried many stock RUU's and none of them work. Has anyone ever heard of this because of flashing? I have a link to a vid I posted on youtube....

http://www.youtube.com/watch?v=5Yszd4CamDs
 
Rem3Dy
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 1,955
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by alnova1 View Post
I was trying to flash my EVO to Boost mobile and this is where my trouble began. After I had went through the steps of flashing I had to reboot. Upon reboot I get a constant reboot. When I try to go to recovery it goes to the htc screen and then keeps rebooting. I have tried flashing clockwork...I have tried the PC36IMG.zip...I have tried many stock RUU's and none of them work. Has anyone ever heard of this because of flashing? I have a link to a vid I posted on youtube....

http://www.youtube.com/watch?v=5Yszd4CamDs
In your video you said you tried the latest ruu. In your video you state that it is version 3.30. The latest ruu is 3.70. I would try using that ruin first.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
 
alnova1
Old
#3  
alnova1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 71
Posts: 606
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by Rem3Dy View Post
In your video you said you tried the latest ruu. In your video you state that it is version 3.30. The latest ruu is 3.70. I would try using that ruin first.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
I might have said 3.30 but it was 3.70. As a matter of fact I have tried older and new ones and none of them help.
 
NewZJ
Old
#4  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 448
Posts: 2,587
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, Wa
You running the .zip RUU or the .exe?
 
alnova1
Old
#5  
alnova1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 71
Posts: 606
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by NewZJ View Post
You running the .zip RUU or the .exe?
I have tried both and none of them have worked. Is one in your opinion better than the other?
 
NewZJ
Old
#6  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 448
Posts: 2,587
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, Wa
Both good, use one when other won't work, have you tried flashing recovery in bootloader?
 
alnova1
Old
#7  
alnova1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 71
Posts: 606
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by NewZJ View Post
Both good, use one when other won't work, have you tried flashing recovery in bootloader?
Yes I have and after I flash and try to go to recovery it just does the same thing...boot loop..over and over.
 
NewZJ
Old
#8  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 448
Posts: 2,587
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, Wa
Does your bootloader say s- on?
 
alnova1
Old
#9  
alnova1's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 71
Posts: 606
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by NewZJ View Post
Does your bootloader say s- on?
No...its off...
 
NewZJ
Old
#10  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 448
Posts: 2,587
Join Date: Aug 2010
Location: Seattle, Wa
Checked the ruu zip md5 match?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes