FORUMS

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

Constant Boot Loop and can't get to recovery

653 posts
Thanks Meter: 76
 
By alnova1, Senior Member on 20th May 2011, 11:08 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I was trying to flash my EVO to Boost mobile and this is where my trouble began. After I had went through the steps of flashing I had to reboot. Upon reboot I get a constant reboot. When I try to go to recovery it goes to the htc screen and then keeps rebooting. I have tried flashing clockwork...I have tried the PC36IMG.zip...I have tried many stock RUU's and none of them work. Has anyone ever heard of this because of flashing? I have a link to a vid I posted on youtube....

http://www.youtube.com/watch?v=5Yszd4CamDs
 
 
20th May 2011, 11:49 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 266
 
More
Quote:
Originally Posted by alnova1

I was trying to flash my EVO to Boost mobile and this is where my trouble began. After I had went through the steps of flashing I had to reboot. Upon reboot I get a constant reboot. When I try to go to recovery it goes to the htc screen and then keeps rebooting. I have tried flashing clockwork...I have tried the PC36IMG.zip...I have tried many stock RUU's and none of them work. Has anyone ever heard of this because of flashing? I have a link to a vid I posted on youtube....

http://www.youtube.com/watch?v=5Yszd4CamDs

In your video you said you tried the latest ruu. In your video you state that it is version 3.30. The latest ruu is 3.70. I would try using that ruin first.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
21st May 2011, 12:04 AM |#3  
alnova1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by Rem3Dy

In your video you said you tried the latest ruu. In your video you state that it is version 3.30. The latest ruu is 3.70. I would try using that ruin first.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App

I might have said 3.30 but it was 3.70. As a matter of fact I have tried older and new ones and none of them help.
21st May 2011, 12:10 AM |#4  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, Wa
Thanks Meter: 455
 
More
You running the .zip RUU or the .exe?
21st May 2011, 12:20 AM |#5  
alnova1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by NewZJ

You running the .zip RUU or the .exe?

I have tried both and none of them have worked. Is one in your opinion better than the other?
21st May 2011, 12:24 AM |#6  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, Wa
Thanks Meter: 455
 
More
Both good, use one when other won't work, have you tried flashing recovery in bootloader?
21st May 2011, 12:27 AM |#7  
alnova1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by NewZJ

Both good, use one when other won't work, have you tried flashing recovery in bootloader?

Yes I have and after I flash and try to go to recovery it just does the same thing...boot loop..over and over.
21st May 2011, 12:29 AM |#8  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, Wa
Thanks Meter: 455
 
More
Does your bootloader say s- on?
21st May 2011, 12:30 AM |#9  
alnova1's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by NewZJ

Does your bootloader say s- on?

No...its off...
21st May 2011, 12:32 AM |#10  
NewZJ's Avatar
Senior Member
Flag Seattle, Wa
Thanks Meter: 455
 
More
Checked the ruu zip md5 match?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes