Post Reply

Something Weird Just happened...

OP Poulsen8r

25th May 2011, 01:41 PM   |  #1  
Poulsen8r's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 35
 
144 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
So I started writing this post as I though my phone was bricked. Anyway the story:

So, I'm calibrating my battery. Battery was totally flat so I plugged into AC. Was working on assignments and watching TV for about 40mins answer phone call talk for 10mins (still plugged in) go watch TV for about 30mins come back, all the button lights are on. WEIRD. Red led Flashing. WEIRD. Press power to unlock. Nothing. Press power again nothing. Hold Power nothing. Power + Vol = Nothing. Oh sh!t. take out power, lights go off. Try to power on as before = nothing. Oh crap what now? Take out battery, sim and sd. Replace battery after 15 secs. Power on nothing. Plug in lights come on again. Power = nothing. Eventually after stressing out for a little while and repeatedly unplugging and plugging in. It booted into charging mode. and now weirdly all my GO widgets (and only the GO widgets, not facebook, etc) are gone WTF is going on.
25th May 2011, 02:35 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 26
 
228 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
this is so weird that no one has experience....
21st September 2011, 06:17 PM   |  #3  
Junior Member
Flag Ljubljana
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
I just had a similar experience. I was charging my Ideos x5 on front usb connector of an old computer. I guess it didn't had enough voltage because the phone suddenly went dead. And than ... led blinking red and softbuttons started glowing on and off. When plugged in normal charger for a couple of minutes, the led changed colour to normal and there was a picture of battery on the screen.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes