5,606,297 Members 32,898 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] Android Revolution HD 7.3 | ICS | High Quality & Performance | Legendary

Tip us?
 
PuscH
Old
(Last edited by PuscH; 11th April 2012 at 12:23 PM.)
#65101  
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 140
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by demonsavatar View Post
Wow a response in a minute or two! This is why I chose ARHD I'll give this a shot and report back after observing it some more!

[UPDATE]
No go. It was already set to "Always" on during sleep...
Quote:
Originally Posted by PuscH View Post
Well, it has happened to me once with 6.6.0 so far, never happened with 6.5.x . But it's only a graphical bug in the status bar and doesn't influence the wifi signal at all.
Wifi indicator in status bar shows just 1 bar, but if u check ur wifi settings, you can see the real signal. Solution: turn off screen (lock phone), turn screen back on and the wifi indicator in status bar shows the right signal strength again.
^^ just a display bug


Device: HTC One
ROM: stock
Kernel: stock (3.4.10)
Firmware: 1.28.161.7
Radio: 4V.13.3231.27_10.30b.1131.05L
 
slopppy
Old
#65102  
slopppy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 504
Join Date: Dec 2010
Location: Perth
Quote:
Originally Posted by Hawke84 View Post
I think there is a bug where the setting labels are reversed. Try selecting another option and see if that does it (bizzar i know...)
Yeah, it definitely used to be that way, but a version or two ago I found I had to put it back to "always". I just assumed HTC fixed it in a new version of the base.

Maybe try the different settings and see if one of them fixes it! For me it's "always", but maybe I did something and forgot
Thank me, don't thank me ... I don't really care!

Nexus 4 16GB HWR11
ROM: Rooted stock 4.2.2


HTC Sensation:
ROM: Latest CyanogenMod 10 (Bruce2728 Beta)
Kernel: Whatever Bruce includes in his latest ROM
Radio: 11.76A.3504.00P_11.24A.3504.31_M
Firmware: 3.33.401.x
Battery: Anker 1900mAh x 2 (but err, just one at a time)
Tweaks:
ICS Enhanced Ringer Control

Asus Transformer Prime:
Stock ROM (10.4.2.15)
Rooted thanks to Wolf's ultimate flash and downgrade guide
 
johnkristian
Old
(Last edited by johnkristian; 11th April 2012 at 11:16 AM.)
#65103  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 296
Join Date: Dec 2006
Location: Inder°y

 
DONATE TO ME
aah!
I can't move apps to SDcard!
I get the message "Couldn't move app".
My SDcard has 22GB free. What to do?

Edit: some googling suggests that I need stock kernel??? That makes no sense?
Get root or die tryin'
 
dzap
Old
#65104  
dzap's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 141
Join Date: Jan 2008
Quote:
Originally Posted by mike1986. View Post
Can't be ROM related.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Hi Mike,

Not doubting you, but can I ask why? I know it doesn't happen to everyone obviously, but me and a few other users have this exact same problem on this ROM only. I have had this issue since at least 6.4 I think but I have just ignored it. I thought it was just something I did but since others have the same problem, it must be something we all have in common with this ROM.

Great ROM, just wondering how to squash this weird bug.
 
Tomekks
Old
#65105  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 82
Join Date: Aug 2011
Default I don't understand and am fed up with reboots.

Hey!
I am a long time user of the ARHD sensation ROM. First ROM I've installed on my sensation and still am using. A little addicted to flashing.

So, what I have learned during these few months:
When I was on all stock, it was fine. When I switched to ARHD, everything was still fine. Just a few random reboots.
But now I am fed up with them, so I'm looking for an answer.

When I install a ROM, I usually upgrade the FW, if it is necessary, then do a superwipe, install ROM. After that comes Google account and Apps.
But the thing is, no matter what I do, I always get random reboots.

So now I did the same exact thing: Superwipe, ARHD 6.6.2. no bravia, stock kernel, camera mod, no supercharger. My phone is clean of unnecesary things but I still get random reboots.
When I pull out the battery and then turn on my phone, it is fine for some time and then again - random reboots.

So, my question is: Where and how can I find out what is causing my phone to crash? Is there any file I can share with you that will pose at least a basic understanding of the cause of random reboots? If there is, where is it located?

Help would be greatly appreciated.
 
PuscH
Old
(Last edited by PuscH; 11th April 2012 at 12:10 PM.)
#65106  
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 140
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by dzap View Post
Hi Mike,

Not doubting you, but can I ask why? I know it doesn't happen to everyone obviously, but me and a few other users have this exact same problem on this ROM only. I have had this issue since at least 6.4 I think but I have just ignored it. I thought it was just something I did but since others have the same problem, it must be something we all have in common with this ROM.

Great ROM, just wondering how to squash this weird bug.
if u google u will see that other phones / ROMs (also AOSP) have the same problem. the bug is somehow related to google+. if u uninstall google+, it should be gone. maybe try reinstalling google+ from market then.


Device: HTC One
ROM: stock
Kernel: stock (3.4.10)
Firmware: 1.28.161.7
Radio: 4V.13.3231.27_10.30b.1131.05L
 
zedrix53
Old
#65107  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 375
Join Date: Feb 2012
Location: QC
has anyone encounter this problem every time i receive a text message while im listening music with headset the volume increase
 
PeeHoo
Old
(Last edited by PeeHoo; 11th April 2012 at 12:20 PM.)
#65108  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 408
Join Date: Oct 2007
Location: Espoo
Quote:
Originally Posted by spdrosin View Post
I was removing some default applications via Titanium Backup and I noticed that SuperSU needs more time to receive root permissions and complete the actions. Maybe rethinging of replacing classic SuperUser application Mike?
I realized that also but I probably found a solution:

Go to the SuperSu application and then check desired application - click it - and choose Access - Grant.

Then it wont ask that every time again and again because that application.

I hope I answered correctly
"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum"

HTC Sensation Team Venom presents: ViperS 1.3.0, Yank v2.6
HTC Desire HD RCMix.Energized.7.26.2012.Fixed.Kernel_Ver2.zip (2nd phone (wife)) (Big problem 4 sending MMS!! - help)

 
grega_slo
Old
#65109  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 635
Join Date: Apr 2007
Good news, new OTA is here (Settings update).
Will you include it Mike?
 
Charles Collins
Old
#65110  
Charles Collins's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 332
Join Date: Sep 2009
Location: Belfast
Just wondered if anyone else has an issue with creating a shortcut for 'Directions and Navigation'. Normally when I type in an address it searches my contact list but it isn't doing it now so I have to type the whole address. Also the 'save' button is greyed out. Navigation works well apart from this.
Phone: LG Nexus 4
ROM: Stock 4.2.2

Tablet: Nexus 7 [2012]
ROM: Stock 4.2.2

Tags
#1 rom, android revolution hd, arhd, awesome, beats audio, best rom, best support, epic, good roms, htc sensation, htc sensation best rom, ice cream sandwich, ics, ics 4.0.3, mike1986, mike1986., most support, no battery drain, sense, sense 3.5, sense 3.6, sense 4 newspaper militia, stable, stable rom, t-mobile ics
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes