Post Reply

keeping root with hc 3.1?

OP toddmp

28th May 2011, 11:38 PM   |  #1  
toddmp's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 23
 
74 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Any way to keep root while upgrading to 3.1?
28th May 2011, 11:59 PM   |  #2  
rmk40's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,592
 
1,358 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
Working on putting something CWM flashable together. I'll post it if someone else doesn't get to it before I'm done.
The Following 4 Users Say Thank You to rmk40 For This Useful Post: [ View ]
29th May 2011, 12:24 AM   |  #3  
r2DoesInc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 819
 
1,568 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Cool. I just saw the update was available and was going to start getting a rooted package together. You always beat me rmk :-[

Sent from my Transformer TF101 using XDA Premium App
29th May 2011, 12:49 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 444
 
1,018 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Waiting patiently for one of u guys to fix this

Sent from my ThunderBolt using Tapatalk
29th May 2011, 01:03 AM   |  #5  
SN4K3B1T3's Avatar
Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 39
 
439 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by rmk40

Working on putting something CWM flashable together. I'll post it if someone else doesn't get to it before I'm done.

Haven't seen you since I had a Vision nice to see your working with the TF loved your Vision roms ...thanks for all your hard work and great roms

Sent from my GreyBlurred Bell Atrix
29th May 2011, 01:14 AM   |  #6  
Segnaro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 556
 
961 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

I've only tested this on my personal Transformer (US, Prime 1.3r2)

MD5: 19403eb6a9fe090f99d3f74112908409
Last edited by Segnaro; 29th May 2011 at 04:08 AM.
The Following 12 Users Say Thank You to Segnaro For This Useful Post: [ View ]
29th May 2011, 01:17 AM   |  #7  
marinierb's Avatar
Senior Member
Flag Hull, Québec
Thanks Meter: 131
 
1,044 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by Segnaro

http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

We have a winner!
29th May 2011, 01:18 AM   |  #8  
boqonx's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 27
 
306 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
More
Quote:
Originally Posted by Segnaro

http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

Downloading now! Thanks!!
29th May 2011, 01:40 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 126
 
1,210 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Should I flash back to stock kernel (currently on netformer) first?
29th May 2011, 01:42 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 198
 
1,289 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
Quote:
Originally Posted by Segnaro

http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

I've only tested this on my personal Transformer (US, Prime 1.3r2)

Great! Just flashed this through cwm and seems to work good. Finally proper youtube qill try some more later, first some sleep! Cheers for this one Segnaro.

Btw, updated from prime 1.3r2 with netformer kernel.
Last edited by dagrim1; 29th May 2011 at 01:44 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes