Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,073 Members 45,134 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

keeping root with hc 3.1?

Tip us?
 
toddmp
Old
#1  
toddmp's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 74
Join Date: Nov 2010
Wink keeping root with hc 3.1?

Any way to keep root while upgrading to 3.1?
 
rmk40
Old
#2  
rmk40's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 4,590
Posts: 1,358
Join Date: Jun 2010

 
DONATE TO ME
Working on putting something CWM flashable together. I'll post it if someone else doesn't get to it before I'm done.
The Following 4 Users Say Thank You to rmk40 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
r2DoesInc
Old
#3  
r2DoesInc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 819
Posts: 1,568
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Cool. I just saw the update was available and was going to start getting a rooted package together. You always beat me rmk :-[

Sent from my Transformer TF101 using XDA Premium App
I rarely post on XDA-Developers. Find me on twitter or check out my website for the most up to date information.

Twitter
TheHax.org
GitHub
If you haven't heard of Parse.com yet, I highly suggest you check it out.
 
ayman07
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 444
Posts: 1,018
Join Date: Feb 2010
Waiting patiently for one of u guys to fix this

Sent from my ThunderBolt using Tapatalk


If i have helped you, dont hesitate to hit the thanks button
 
SN4K3B1T3
Old
#5  
SN4K3B1T3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 439
Join Date: Aug 2010
Location: Vancouver
Quote:
Originally Posted by rmk40 View Post
Working on putting something CWM flashable together. I'll post it if someone else doesn't get to it before I'm done.
Haven't seen you since I had a Vision nice to see your working with the TF loved your Vision roms ...thanks for all your hard work and great roms

Sent from my GreyBlurred Bell Atrix
 
Segnaro
Old
(Last edited by Segnaro; 29th May 2011 at 04:08 AM.)
#6  
Segnaro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 556
Posts: 959
Join Date: Aug 2010
http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

I've only tested this on my personal Transformer (US, Prime 1.3r2)

MD5: 19403eb6a9fe090f99d3f74112908409
The Following 12 Users Say Thank You to Segnaro For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
marinierb
Old
#7  
marinierb's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 1,044
Join Date: Mar 2008
Location: Hull, Québec
Quote:
Originally Posted by Segnaro View Post
http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.
We have a winner!
"Those who mind don't matter and those who matter don't mind." ~Dr. Seuss
Running rooted stock KitKat on a Nexus 5
 
boqonx
Old
#8  
boqonx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 306
Join Date: Dec 2004
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by Segnaro View Post
http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.
Downloading now! Thanks!!
---------------------
i9505: CM11 Nightly+Samsung 64GB mSD Pro

Himalaya>Tytn II>Blackstone>Dream>Liquid>Passion>i9000>Vision>Ac e>O2X>i9100>n7000>i9300>i9505
iPad-1G>Betelgeuse>Encore>TF101>Sirloin>Grouper-16GB>Flo-32GB
 
Itaintrite
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 126
Posts: 1,206
Join Date: Feb 2008
Should I flash back to stock kernel (currently on netformer) first?
 
dagrim1
Old
(Last edited by dagrim1; 29th May 2011 at 01:44 AM.)
#10  
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 1,234
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by Segnaro View Post
http://www.multiupload.com/175TGHLP8K

It only flashes boot.img and /system so you keep your CWM.

Only changes are that I added in root,insecure boot (for adb remount), and removed ASUS update notifications.

I've only tested this on my personal Transformer (US, Prime 1.3r2)
Great! Just flashed this through cwm and seems to work good. Finally proper youtube qill try some more later, first some sleep! Cheers for this one Segnaro.

Btw, updated from prime 1.3r2 with netformer kernel.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes