Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[App] SciLor's GrooveMobile Alpha 1

OP scilor

29th May 2011, 08:18 PM   |  #1  
scilor's Avatar
OP Senior Member
Flag @scilor.com
Thanks Meter: 19
 
1,230 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
SciLor's GrooveMobile Alpha 1 (2011-05-29)

I am currently working on a version of my GrooveMobile for WP7.1, supporting background listening.

Due to I have no phone for testing, is there anyone who likes to test the current state of the application? You will need an "open" phone, because this app may only find its way to the market if it is nearly bugfree.



http://www.scilor.com/myboard/viewtopic.php?f=4&t=754
http://ul.to/rfhzy8p3/SciLors_GrooveMobile_WP7.zip
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SciLorsGrooveMobileWP7.gif
Views:	2808
Size:	45.6 KB
ID:	610706  
Attached Files
File Type: xap SciLors_GrooveMobile_WP7.xap - [Click for QR Code] (293.7 KB, 519 views)
Last edited by scilor; 7th June 2011 at 06:07 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to scilor For This Useful Post: [ View ]
29th May 2011, 09:07 PM   |  #2  
piaqt's Avatar
Senior Member
Flag New York City
Thanks Meter: 12
 
313 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Just downloaded it; will install and try out later. What info would you like?
29th May 2011, 09:15 PM   |  #3  
scilor's Avatar
OP Senior Member
Flag @scilor.com
Thanks Meter: 19
 
1,230 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Just interested in, how stable it is, especially how fluid the stream is.

It will cache all songs you have played in the Apps Internal Storage.
29th May 2011, 09:27 PM   |  #4  
Member
Flag Pearland TX
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by scilor

Just interested in, how stable it is, especially how fluid the stream is.

It will cache all songs you have played in the Apps Internal Storage.

i installed it but everytime i try to launch it it crashes,it does not open,it trys to then just crashes. im using a samsung focus developer unlucked.
29th May 2011, 09:29 PM   |  #5  
scilor's Avatar
OP Senior Member
Flag @scilor.com
Thanks Meter: 19
 
1,230 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Weird -.- I have no test device here, just used the emu.
29th May 2011, 09:40 PM   |  #6  
Member
Flag Pearland TX
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
^hopefully others have more luck than i did
29th May 2011, 10:09 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by lil_dipo@yahoo.com

i installed it but everytime i try to launch it it crashes,it does not open,it trys to then just crashes. im using a samsung focus developer unlucked.

Same problem here, on my Trophy...
On the emulator it runs completely fine though.

Edit: Is it possible the crash occuring because our phones have OS version 7.0 and not 7.1 ?
29th May 2011, 10:13 PM   |  #8  
scilor's Avatar
OP Senior Member
Flag @scilor.com
Thanks Meter: 19
 
1,230 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
I know the problem its for 7.1
30th May 2011, 08:02 AM   |  #9  
Senior Member
Flag Birmingham
Thanks Meter: 18
 
271 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
Hi Scilor, nice to see you developing for WP7

I am have a HD2 running NoDo and it fails to load also
30th May 2011, 08:21 PM   |  #10  
scilor's Avatar
OP Senior Member
Flag @scilor.com
Thanks Meter: 19
 
1,230 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
Its for wp7.1 maybe thats the problem.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
groove, groovemobile, mobile, scilor
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes