Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

{ARC/ARC S}[DEVELOPMENT] -FXP130- CM7.2.0 - FreeXperia Project

OP jerpelea

1st July 2011, 05:47 PM   |  #531  
Member
Flag Cluj Napoca
Thanks Meter: 5
 
75 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Touchscreen has gone crazy today. Had to remove battery.

Sent from my Arc using XDA App
1st July 2011, 07:34 PM   |  #532  
kenjichui's Avatar
Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 1
 
41 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Donate to Me
More
use it for whole day.

1.auto reboot few times.

2.sometimes type words in the blank column in some website after typing the words gone. have to retype again.

3. HDMI not working. connect to the LCD TV that i use it few times a week when using stock rom. now show nothing. prompt nothing.
The Following User Says Thank You to kenjichui For This Useful Post: [ View ]
1st July 2011, 08:32 PM   |  #533  
depulle87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
671 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
''HDMI - from source - almost ready'' - second post of this thread

so not working yet
1st July 2011, 09:05 PM   |  #534  
ShyamSasi's Avatar
Recognized Contributor
CLASSIFIED
Thanks Meter: 1,748
 
2,753 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
I just want to know if Bravia Engine will ever work?
1st July 2011, 09:45 PM   |  #535  
Member
Flag Cluj Napoca
Thanks Meter: 5
 
75 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
I dont think that it will work... from what i see is something on the software side. not hardware.

What problems i see now :
1)I still have the problems with reboots.
2)Sometime it doesn't boot. I need to plug the usb cable and wait for the batery image to apear on the screen to power it up.

3)I see that i can't listen music and use facebook for example, because it will reboot.

4)Also i found that if you start the fm radio application(it doesn't work at all anyway), the sound from headphones will disapear if you want to use an audio software after. The music application will play only on phone speaker. The headphones icon is still there in the status bar. I tried to unplug and plug headphones again but without success. Only a reboot can fix it.
1st July 2011, 11:42 PM   |  #536  
jerpelea's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Lund
Thanks Meter: 38,094
 
6,629 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by ShyamSasi

I just want to know if Bravia Engine will ever work?

almost shure will never work
The Following 2 Users Say Thank You to jerpelea For This Useful Post: [ View ]
2nd July 2011, 07:16 AM   |  #537  
adiktz's Avatar
Senior Member
Flag Nashik
Thanks Meter: 210
 
479 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jerpelea

almost shure will never work

Ooh...!!! That was what arc had special...!!! Doesn't matter though...!!!

Sent from my LT15i using XDA Premium App
2nd July 2011, 11:47 AM   |  #538  
jerpelea's Avatar
OP Senior Recognized Developer
Flag Lund
Thanks Meter: 38,094
 
6,629 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
Donate to Me
hy all
small progress again
new test rom j011 will be uploaded soon
2nd July 2011, 11:52 AM   |  #539  
Member
Flag Cluj Napoca
Thanks Meter: 5
 
75 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Did you succeed to repair the touchscreen ?
2nd July 2011, 11:56 AM   |  #540  
Senior Member
Flag Jayapura
Thanks Meter: 22
 
190 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by jerpelea

hy all
small progress again
new test rom j011 will be uploaded soon

great news
running j010 for 3 days now, only once get self reboot while using astro file manager. and I have problem with stock adw launcher, when I activate desktop dots in UI Setting, I had force close when I touch it dots on home screen.
Waitin for j011.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes