FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

how to flash back to TW SKU 3.1

14 posts
Thanks Meter: 0
 
By BigHeadDog, Junior Member on 31st May 2011, 02:50 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I own a TW Transformer but flash to US 3.1 so how to flash back to TW so that i can OTA the TW 3.1???
 
 
31st May 2011, 03:17 AM |#2  
Account currently disabled
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by BigHeadDog

I own a TW Transformer but flash to US 3.1 so how to flash back to TW so that i can OTA the TW 3.1???

What is TW?

Taiwan?
31st May 2011, 03:18 AM |#3  
OP Junior Member
Singapore
Thanks Meter: 0
 
More
yes taiwan...
31st May 2011, 03:25 AM |#4  
Account currently disabled
Thanks Meter: 23
 
More
Quote:
Originally Posted by BigHeadDog

yes taiwan...

Srsly? I was guessing.

And you put three dots after Taiwan...

Are you srs?
31st May 2011, 03:34 AM |#5  
OP Junior Member
Singapore
Thanks Meter: 0
 
More
yes very serious
31st May 2011, 04:07 AM |#6  
frosty5689's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Downgrade using recovery by renaming the TW .13 FOTA update with the same filename described in flashing the leaked 3.1 and you should be good, keep in mind that you might need to do a factory reset or FCs will repeatedly happen.

To the guy who's obviously trolling, don't say anything if you have nothing useful to say.

Sent from my Transformer TF101
31st May 2011, 04:17 AM |#7  
OP Junior Member
Singapore
Thanks Meter: 0
 
More
thanks for yr help
27th June 2011, 09:10 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have similar problem, should be ww (UK version), but flashed the 3.1 US version.
I understand the response about downgrading, but can not find the file I need.
I assume I am looking for EP101_SUPDATE.zip with a ww version in it.
27th June 2011, 09:21 PM |#9  
frosty5689's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 111
 
More
Quote:
Originally Posted by avoncliff

I have similar problem, should be ww (UK version), but flashed the 3.1 US version.
I understand the response about downgrading, but can not find the file I need.
I assume I am looking for EP101_SUPDATE.zip with a ww version in it.

Just unzip the WW 3.1 update and rename the zip inside /ASUS/Update/ to EP101_SDUPDATE.zip and use the method I described above.
27th June 2011, 09:50 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for quick reply.
That worked fine.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes