Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,032 Members 52,377 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][BETA][DEPRECATED] - HC 3.0 DEODEXED ROMS ONLY | Power Options

Tip us?
 
Roach2010
Old
(Last edited by Roach2010; 3rd July 2011 at 05:11 PM.) Reason: Added MD5
#1  
Roach2010's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2,261
Posts: 833
Join Date: Sep 2008
Location: Glasgow

 
DONATE TO ME
Default [MOD][BETA][DEPRECATED] - HC 3.0 DEODEXED ROMS ONLY | Power Options

I'm looking for Beta testers running a deodexed 3.0 ROM to try out my latest mod, this is NOT for 3.1 users!

What is it? It's an experiment to see if I could add an option to reboot into recovery in the power off screen that appears when you long press the power button.
I don't like having to do the Power & Vol -, Vol + thing so I created this instead.

It comprises of nothing more than a modified framework-res.apk from PRIME! 1.3r2

I have successfully tested on both PRIME! v1.3r2 and MoDaCo's Hr5 but have a ROM ready on your sdcard just in case you experience any issues.

I'm looking for feedback as to whether this works ok and whether it is a useful feature. Currently it is only available for 3.0 ROMS but may be ported to 3.1 at a later date.

Once it's ready I'll be doing a guide detailing how the mod was achieved.

MD5: b89c45854acca54caad197d508a71670

Alt Link - http://db.tt/E7cDGfi

Update - 3.1 versions now available from http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1052380
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	screenshot.jpg
Views:	1304
Size:	18.9 KB
ID:	617050  
Attached Files
File Type: zip beta_menu.zip - [Click for QR Code] (7.65 MB, 181 views)
The Following 6 Users Say Thank You to Roach2010 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
The-Kevster
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 53
Posts: 219
Join Date: Nov 2007
Location: London, UK
This needs to be ported to 3.1

I guess its because Prime 3.1 is only partially deodexed?

Wish I could help with your testing but I won't be going back to 3.0.x
 
e-motion
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 541
Join Date: Jun 2007
Between Roach, Netarchy, Clemsyn and Blade (and all the other developers), I think we're in very good hands here. I almost feel back at home on the EVO threads

I would love to get this on HC 3.1 as well, I'm running your Primeordial 3.1 rom and like you think that that single option in the shutdown menu Asus "offered" is a PITA. Crap, it doesn't even offer a reboot option...
 
fisha21
Old
(Last edited by fisha21; 6th June 2011 at 11:22 PM.)
#4  
fisha21's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter 3,972
Posts: 2,202
Join Date: Nov 2007

 
DONATE TO ME
Nice work on this. Will try it out and leave feedback as soon as I can download it. The first time I tried, the file was corrupt. Now been trying to d/l for last hour, but the file just won't download..

Ok, has anyone else managed to download this file yet? When I finally do manage to get it to download, the resulting file is only 1.2MB, not 7.65MB, and when I open it in WinRAR, I get the "Unexpected end of archive" message. Needless to say, attempted flashing of this file in CWM gives a "(bad)" error message
 
Roach2010
Old
(Last edited by Roach2010; 6th June 2011 at 11:43 PM.)
#5  
Roach2010's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2,261
Posts: 833
Join Date: Sep 2008
Location: Glasgow

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by fisha21 View Post
Nice work on this. Will try it out and leave feedback as soon as I can download it. The first time I tried, the file was corrupt. Now been trying to d/l for last hour, but the file just won't download..

Ok, has anyone else managed to download this file yet? When I finally do manage to get it to download, the resulting file is only 1.2MB, not 7.65MB, and when I open it in WinRAR, I get the "Unexpected end of archive" message. Needless to say, attempted flashing of this file in CWM gives a "(bad)" error message
New link added to OP
 
Roach2010
Old
#6  
Roach2010's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2,261
Posts: 833
Join Date: Sep 2008
Location: Glasgow

 
DONATE TO ME
Wink Be careful what you wish for...

Quote:
Originally Posted by e-motion View Post
I would love to get this on HC 3.1 as well, I'm running your Primeordial 3.1 rom and like you think that that single option in the shutdown menu Asus "offered" is a PITA. Crap, it doesn't even offer a reboot option...
Watch this space...
 
cky2000
Old
#7  
cky2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 200
Join Date: Aug 2010
Location: West Palm Beach
I just went back to 3.0.1 to try this and it works great. This is a very nice feature you are giving us. Thank you for your work
 
Chandelure
Old
#8  
Chandelure's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 203
Join Date: Mar 2011
I'll help when I get my Transformer tomorrow.


Peppermint (Sonygen Mod continuation.): Alpha 1 coming by June 17th.

HTC Status - current. LG Optimus V - retired.

 
Ultraman666
Old
#9  
Ultraman666's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 627
Posts: 1,109
Join Date: Apr 2010
Location: Kansas
Man would love to try this but dont want to go back to 3.0 hope to see this running on 3.1 soon, keep up the awesome work

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
Samsung Galaxy Note3 (rooted)
ROM: PureEvil V1 Holy Freakin Crap!!!
Thanks Evil1art and the Deviant Crew
Kernel: Stock
Overclocked not yet


ASUS Transformer Infinity TF700(rooted)
Rooted....CromiX.....Thanks Sbdags!!!
Kernel: Stock
Overclocked to 1.6GHz
Antutu Bench: 5587

Lag what Lag we dont need no stinking Lag!!!
 
seeingwhite
Old
#10  
seeingwhite's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 297
Join Date: Aug 2010
Finally! This works great on prime. You should incorporate it into all of your ROMs.

Thanks.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes