Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,702 Members 45,573 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

FINALY,an app to record the screen

Tip us?
 
defyuk
Old
(Last edited by defyuk; 21st June 2011 at 04:17 PM.) Reason: Typo ...fixed now
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 73
Join Date: Feb 2011
Default FINALY,an app to record the screen

[EDIT] DO NOT USE WITH CM7...IT WILL MESS UP YOUR GALLERY THUMBNAIL



If you are looking for an app to do more than screenshots, the app shootme from the market allows you to save video screen capture. ..video shot or what ever you want to call it.you go on the settings when the apps open and you will see it with the other options

https://market.android.com/details?i...me.local&hl=en

I found it the other day, I just,thought more people should know about
 
marhensa
Old
#2  
marhensa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,134
Posts: 1,923
Join Date: Dec 2010
Location: Yogyakarta, Indonesia
Quote:
Originally Posted by defyuk View Post
If you are looking for an app to do more than screenshots, the app shootme from the market allows you to save video screen capture. ..video shot or what ever you want to call it.you go on the settings when the apps open and you will see it with the other options

https://market.android.com/details?i...me.local&hl=en

I found it the other day, I just,thought more people should know about
actually if you are using CM7, shootme will mess up your gallery thumbnail.
older picture thumbnail will replaced with screenshot thumbnail.

use PicMe, you can grab picture from your computer via wifi
but your computer and defy must be on same network.

the others is Screen Shot It, just like Shootme,
but it won't messing your CM7 gallery thumbnail.
it's paid one...

| Google Android Phone | Google Nexus 4 | it's Android | it's Google | it's NEXUS | Nexus FTW! |
| [KitKat 4.4 - Cataclysm ROM |
| Latest Semaphore KK 4.4 Kernel |

 
rachit2588
Old
#3  
rachit2588's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 69
Posts: 284
Join Date: Mar 2011
Location: waterloo
Quote:
Originally Posted by marhensa View Post
actually if you are using CM7, shootme will mess up your gallery thumbnail.
older picture thumbnail will replaced with screenshot thumbnail.

use PicMe, you can grab picture from your computer via wifi
but your computer and defy must be on same network.

the others is Screen Shot It, just like Shootme,
but it won't messing your CM7 gallery thumbnail.
it's paid one...
Ok it messed up my galery...now is der a way to recache all the thumbnails...
MOTOMING <> DEFY MB525 <> RAZR XT910 :: ICS JB
 
defyuk
Old
#4  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 73
Join Date: Feb 2011
Im sorry I wasnt aware of that problem, im obviously not running cm7 ,,, ive got stock rooted 2.2.2 now.
 
klickig
Old
#5  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 68
Join Date: Jun 2011
have to try!
 
UEman
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
I don't have any problems with shoot me messing up my thumbnails but i'm running CM7. I don't know why it is like that. Seems like i've had luck.
 
ehsan_yany
Old
#7  
ehsan_yany's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 47
Join Date: Apr 2011
I have the same issue
 
dumrul
Old
#8  
dumrul's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 149
Join Date: Feb 2011
I think Screenshot is better than This it make picture by moving the phone

Send from my brain using Tapatalk
 
neogsantos
Old
#9  
neogsantos's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 49
Join Date: May 2011
Location: São José dos Campos
Wow PicMe solved my problems... I didn't know about this app.
Tx
 
jleexp
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 12
Join Date: May 2011
It's cool!! This is what I want, thanks for your post.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes