Post Reply

[ROM][ODIN][KE3 & KF1] Official Gingerbread 2.3.3 for Captivate

17th June 2011, 08:05 AM   |  #101  
RockRatt's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 3,584
 
3,912 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by MikeyMike01

So what's the verdict on the modem? HSUPA or no?

I dropped the modems into CM7 type modems and I am get the H and download speeds were about 2500 to 2800 download and 500 to 1000 upload at 6pm near Los Angeles today. So not great upload speeds but not too bad for my busy area. I tried both of them and both showed H and occasionally toggled to 3G then back to H.

Sent from My KickAss Captivated CM7 OC'd 1.5Ghz/Undervolted
17th June 2011, 02:43 PM   |  #102  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
272 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by MikeyMike01

So what's the verdict on the modem? HSUPA or no?

I tried the modem on APEX 7.1 ROM and no HSUPA. It was definelty clear though. Speeds for both upload and download was not what I wass hoping for. Also, maybe coincidence my phone force closed then rebooted itself while using SpeedTest.
17th June 2011, 05:44 PM   |  #103  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
389 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
More
I've mirrored both packages onto my rapidshare account. It's set though so there is no waiting. It's a direct link.

https://rapidshare.com/files/326881082/I897UCKE3.rar
https://rapidshare.com/files/2800568770/I897UCKF1.rar

I don't think there is a speed cap either this way. Identical file to the op.
The Following 2 Users Say Thank You to shinji257 For This Useful Post: [ View ]
17th June 2011, 11:46 PM   |  #104  
Member
Thanks Meter: 7
 
84 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
ok so I have the error "Firmware upgrade fail!" try using recover mode
ive tried all ways to get into recovery as well as download mode.

Any input please?
17th June 2011, 11:52 PM   |  #105  
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 150
 
412 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by M1nur

ok so I have the error "Firmware upgrade fail!" try using recover mode
ive tried all ways to get into recovery as well as download mode.

Any input please?

Do you have the new phone and computer screen ?
If yes, that serves as download mode, odin again from there.
The Following 10 Users Say Thank You to elfie For This Useful Post: [ View ]
17th June 2011, 11:57 PM   |  #106  
Member
Thanks Meter: 7
 
84 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by singalkalpesh

Do you have the new phone and computer screen ?
If yes, that serves as download mode, odin again from there.

awesome man i tried it once or twice but no go. Just went at it like 5-6 time then it took. thanks
The Following User Says Thank You to M1nur For This Useful Post: [ View ]
18th June 2011, 12:02 AM   |  #107  
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 150
 
412 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by M1nur

awesome man i tried it once or twice but no go. Just went at it like 5-6 time then it took. thanks

Odin can be picky at times,
you have to start odin, then connect phone.

It does not like it if you connect phone before launching Odin
18th June 2011, 04:44 AM   |  #108  
4-2ndtwin's Avatar
Recognized Contributor
Flag Arkansas
Thanks Meter: 2,481
 
3,037 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by shinji257

I've mirrored both packages onto my rapidshare account. It's set though so there is no waiting. It's a direct link.

https://rapidshare.com/files/326881082/I897UCKE3.rar
https://rapidshare.com/files/2800568770/I897UCKF1.rar

I don't think there is a speed cap either this way. Identical file to the op.

BIG THANKS for this !!
18th June 2011, 04:46 AM   |  #109  
Member
Thanks Meter: 1
 
47 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
May I suggest to change the name of the thread to include the word "leaked".
18th June 2011, 04:52 AM   |  #110  
Miami_Son's Avatar
Senior Member
Flag Hurricane Country
Thanks Meter: 356
 
2,855 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by xisque

May I suggest to change the name of the thread to include the word "leaked".

Why? This is not leaked, it came from Samsung via the SamFirmware site.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Captivate Android Development by ThreadRank