5,596,354 Members 38,823 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to Flash Stock Rom

Tip us?
 
aldyu
Old
#31  
aldyu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 524
Join Date: Jun 2012
If an error is encountered, you may need to click the initialization button and browse again the files. Iv'e experienced it.
 
Cykyter
Old
#32  
Cykyter's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Apr 2011
I was wondering how can I find out which of the stock roms is the one that my phone came with (since there are many different ones in europe)? I live in Finland so I think it might be "Europe open" but I'm not sure. I guess there is way to find out with IMEI, right?
 
wals46
Old
#33  
Senior Member
Thanks Meter 158
Posts: 455
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Cykyter View Post
I was wondering how can I find out which of the stock roms is the one that my phone came with (since there are many different ones in europe)? I live in Finland so I think it might be "Europe open" but I'm not sure. I guess there is way to find out with IMEI, right?
Verify the phone info, if it displays an old release, connect it to usb pc and launch lg mobile update. Then it will be updated online. After update do a factory reset and start as new.
 
Cykyter
Old
#34  
Cykyter's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by wals46 View Post
Verify the phone info, if it displays an old release, connect it to usb pc and launch lg mobile update. Then it will be updated online. After update do a factory reset and start as new.
How do I verify that? I'm not running stock rom (I'm on owains domination atm) and actually I don't want to flash back to stock atm.

However I do want to know which would be the correct one in case I need to send my phone to warranty during warranty period.
 
wals46
Old
#35  
Senior Member
Thanks Meter 158
Posts: 455
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Cykyter View Post
How do I verify that? I'm not running stock rom (I'm on owains domination atm) and actually I don't want to flash back to stock atm.

However I do want to know which would be the correct one in case I need to send my phone to warranty during warranty period.
Now your question is more clear. There must be a special thread about it. Search for it in the forum.
The Following User Says Thank You to wals46 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
tonyp
Old
#36  
tonyp's Avatar
Recognized Developer / Contributor
Thanks Meter 31775
Posts: 4,675
Join Date: Feb 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Cykyter View Post
I was wondering how can I find out which of the stock roms is the one that my phone came with (since there are many different ones in europe)? I live in Finland so I think it might be "Europe open" but I'm not sure. I guess there is way to find out with IMEI, right?
There's a link which would give you the newest version available for your IMEI.
Unfortunately I'm on my phone only and can't search for the link, you need to do that yourself

I don't think there's a site which would tell you which version your phone came with (as there's not really a need for that).

Sent from my LG-P990 using XDA
> Paypal Donate link <.
Donations are never expected or required but always appreciated!

LG P990 Complete Baseband Overview Thread
My LG 2x download folder: http://tonyp.basketbuild.com
FREE HQ PORN App


Can you give us an ETA on when you'll start giving out ETAs?
The Following User Says Thank You to tonyp For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Cykyter
Old
#37  
Cykyter's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 20
Join Date: Apr 2011
I guess you mean this link and replacing XXXX with your IMEI.

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b...X&model=LGP990

So apparently my version is ANEUDW = European unlocked. Thanks guys for help!
 
Radon0X
Old
#38  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by tonyp View Post
Here are a bunch of ROM's from Singapore

Cheers!
Hey! Thanks so much! you are a real life saver man
 
asutherland
Old
#39  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Nov 2010
Default THANK YOU!

Thanks very much for this. I tried 3 other methods to reflash to stock rom unsuccessfully before trying this one.

I bought a LG Optimus 2x (canada) that was locked to Fido but the previous owner already had Cyanogenmod 7.1 on it, and I wasn't able to get it to unlock the provider with the unlock code provided to me by gsm liberty. I reflashed to stock rom using the method posted above, entered the unlock code, unlocked it from Fido and then re-applied Cyanogenmod
 
aldyu
Old
#40  
aldyu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 137
Posts: 524
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by atiqkh View Post
hi i am new in this forum, after checking video i thought i got the solution.

i downloaded all the require software for example smartflash and its drivers.

once i connect the usb and hold down -volume key nothing happens. in video the phone goes into software update.

Please guide me what trick i am missing basically.

By the my phone always get reboot automatically and i am using V10b just upgrade it from LG, before on V10a it was working fine.

Thank you in advance and looking forward to hear from you guys.
What is ur current ROM?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes