Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

EF02 Bug Thread

OP pissinguoff247

17th June 2011, 08:28 PM   |  #1  
pissinguoff247's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 12
 
218 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Doesn't look like there's one of these yet, so I'll start.

-Potential speed issues
-SOME slow rotation issues - Mine is working fine, YMMV
-Can't make up its mind if it wants to be on the EF02 or EF10 modem
-Battery Meter something something (can't duplicate)
-Battery life blows (YMMV) - I've uninstalled several Samsung apps and disabled logging (*#9900#) and I'm getting half-decent life - I charge throughout the day but I'd say it's comparable to previous Froyo builds
-Hardware keyboard still sucks, maybe harder
-Touch screen sensitivity - I'm not experiencing this, but YMMV. I've found sometimes using crappy cables causes weird touch screen issues.
-Various and sundry GPS complaints (I'm using the EF10 modem, not having any problems so far)
-USB connects and disconnects repeatedly when attached to computer, charging, playing media (at least, that seems to cause it on mine)

Begin griping.
Last edited by pissinguoff247; 27th June 2011 at 10:52 PM.
The Following User Says Thank You to pissinguoff247 For This Useful Post: [ View ]
17th June 2011, 08:40 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 14
 
87 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Quote:
Originally Posted by pissinguoff247

Doesn't look like there's one of these yet, so I'll start.

-Can't use email to set up an exchange account, constantly FC's
-Swyping from the settings key to SYM no longer brings up the "secret" options


Begin griping.

Exchange working for me so far. You couldn't even set up?
17th June 2011, 08:41 PM   |  #3  
iSaint's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, Maryland
Thanks Meter: 1,307
 
3,597 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Accidently cancelled download ... now i have to wait 30 minutes to start the process over again.... 8(

Don't see any mirrors .... also this spot is reserved for when i flash it.
17th June 2011, 08:43 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
172 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Is anyone else getting crap 3g speeds? I was getting 1.5mbps on ee03 in the same spot yesterday and now I'm getting 500kbps. Might have something to do with the weather though.
17th June 2011, 08:43 PM   |  #5  
pissinguoff247's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 12
 
218 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by DexterDawg

Exchange working for me so far. You couldn't even set up?

After I entered my username/password/server and click next, BOOM, force close. It's pretty funny, as I was setting up, I got a gMail message - and when that hit, that's when I got my first FC.

All I have so far is CWM, and SU installed.
17th June 2011, 08:45 PM   |  #6  
pissinguoff247's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 12
 
218 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by shadowlink217

Is anyone else getting crap 3g speeds? I was getting 1.5mbps on ee03 in the same spot yesterday and now I'm getting 500kbps. Might have something to do with the weather though.

Both my 3G and 4G are a bit slow, 4g is half of what it was this morning, but it seems to be normal mid-day drag in my dense urban hellhole.
17th June 2011, 08:51 PM   |  #7  
|| Acer ||'s Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 530
 
3,464 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Someone in the other EF02 thread said they updated their firmware and it changed the modem to EF10. Maybe that'll help the speeds.
17th June 2011, 08:53 PM   |  #8  
Senior Member
Flag Long Island, NY
Thanks Meter: 336
 
1,314 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by || Acer ||

Someone in the other EF02 thread said they updated their firmware and it changed the modem to EF10. Maybe that'll help the speeds.

Very interesting that the leak is getting an OTA update...
17th June 2011, 08:57 PM   |  #9  
pissinguoff247's Avatar
OP Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 12
 
218 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by algorhythm

Very interesting that the leak is getting an OTA update...

Looks like I jumped the gun on rooting and stuff. I'm gonna reflash, do the update, try my exchange setup again, THEN root. Then go back to watching King of the Hill on Netflix on my freakin' epic Epic.
17th June 2011, 08:57 PM   |  #10  
steviee7's Avatar
Senior Member
Flag TX
Thanks Meter: 60
 
803 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by iSaint

Accidently cancelled download ... now i have to wait 30 minutes to start the process over again.... 8(

Don't see any mirrors .... also this spot is reserved for when i flash it.

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=126
Last edited by steviee7; 17th June 2011 at 09:00 PM.

The Following User Says Thank You to steviee7 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes