Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

Micromax Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Android TV Launcher Pushed to Google Play

Over the past decade, the tech universe has seen two drastic and widely contrasting changes with … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Alltel milestone x

OP mikeew83

20th June 2011, 08:53 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Fredericktown
Thanks Meter: 28
 
280 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Looking for the sbf for this in case of needing to go stock would really appreciate some help

Sent from my DROIDX using Tapatalk
20th June 2011, 12:52 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 472
 
169 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Quote:
Originally Posted by mikeew83

Looking for the sbf for this in case of needing to go stock would really appreciate some help

Sent from my DROIDX using Tapatalk

Here is your link


SBF flash for Alltel MB809 - Milestone X


SHADO_X6_3.1.39_SHADOW_BP_C_02.06.00R_AP_BP_Flex_2 0_signed_secure_alltel_1ff_P3_USERBLD.sbf.gz
http://www.fileserve.com/file/sAXdN4...USERBLD.sbf.gz



Compression MD5 - 8E155E9189BE6E619CB2E46C7718BF1E
SBF MD5 - 9C67A33735D0ED84155034FB36797C83
Last edited by daywalker04; 19th February 2012 at 12:59 AM.
The Following 4 Users Say Thank You to daywalker04 For This Useful Post: [ View ]
21st June 2011, 06:01 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
holy crap! you don't know how long I have been waiting for this and I don't think it would ever come!!! how did you get this!?
21st June 2011, 07:05 AM   |  #4  
OP Senior Member
Flag Fredericktown
Thanks Meter: 28
 
280 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Ty so much is this tested

Sent from my DROIDX using Tapatalk
21st June 2011, 08:49 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
yes it does work but it changes the build number to AWCC which I have no idea what that means, the build I had on it before was RETAIL

EDIT:
Just realized that this is for the AWCC Alltel, unfortunately for me I am on the alltel which Is still being switched to VERIZON. Phone still works though.
Last edited by SirPots; 21st June 2011 at 08:56 PM.
29th June 2011, 02:59 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
ive tried this an i just get error when flashing
29th June 2011, 06:31 AM   |  #7  
razorloves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 132
 
468 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Quote:
Originally Posted by krause11

ive tried this an i just get error when flashing

it would help to know what error. lol
3rd July 2011, 03:03 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Milestone SBF on Droid X
I have a rooted Droid X that I flashed to alltel's network, however certian things like 3G and MMS were not working so I thought I would try to flash the alltel SBF to the phone and it worked! Kinda...it just isn't booting...I think it just needs to be wiped and SBF flashed again but I'm not sure. Either way now I'm stuck with a phone that I can't boot. Any ideas?
3rd July 2011, 03:47 AM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
I figured it out...just needed to get into recovery by booting with home button and pressing the search button and wiping...after that I did another wipe and now everything is working perfectly, I think...still have to check the MMS but 3G is working like a champ!
17th July 2011, 07:48 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
111 posts
Join Date:Joined: Oct 2005
Cool
just wanted to leave some important info concerning "STANDALONE GPS"

on my MB810`s i am not activated and have the BLUE TRIANGLE in notification bar with my stock OTA FROYO 2.2.340 or my OTA GB 4.5.596 on both my DX`s

you can not get STANDALONE GPS working if you have VZW and no activation!!!

i flashed to this alltel SBF from above and i have STANDALONE GPS and alot less bloatware from verizon

so we are running android 2.2.1....
is there no GB for this MB809?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes