Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

i want to root my xoom but. idont know how

21st June 2011, 06:04 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
113 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Anybody know wich is the better way to root my xoom i have the motorola xoom wifi only can someone help me n tell me how to do that??
21st June 2011, 06:14 AM   |  #2  
chbennett's Avatar
Senior Member
Portland
Thanks Meter: 11
 
270 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Are you knowledgeable about adb? If not, search for a one click method, read all the directions, and read the comments the see what people are saying. Google/xda search/look in the forums for "one click xoom root"

Sent from my Xoom using XDA Premium App
21st June 2011, 06:16 AM   |  #3  
chbennett's Avatar
Senior Member
Portland
Thanks Meter: 11
 
270 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Look here. Read everything.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1011196

Sent from my Xoom using XDA Premium App
21st June 2011, 08:22 AM   |  #4  
felixthecat's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
231 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
what if you live in the uk ?
21st June 2011, 10:05 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
113 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
---
I live in usar in California en n my xoom have thehoneycumb 3.1
21st June 2011, 12:38 PM   |  #6  
cam30era's Avatar
Senior Member
Columbus, Indiana
Thanks Meter: 438
 
1,755 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by CARLITOZ18

Anybody know wich is the better way to root my xoom i have the motorola xoom wifi only can someone help me n tell me how to do that??

If you want your Xoom to be rooted, you really need to learn a few basic skills, because you will need them again, eventually. Here is a very useful guide, that is specifically written for noobs, who know nothing about rooting. Read through it > http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1130996
21st June 2011, 07:15 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
113 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
mm
Ok i dont understant it :: Boot into flash mode with 'adb reboot bootloader'. What is this??
21st June 2011, 07:28 PM   |  #8  
cam30era's Avatar
Senior Member
Columbus, Indiana
Thanks Meter: 438
 
1,755 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by CARLITOZ18

Ok i dont understant it :: Boot into flash mode with 'adb reboot bootloader'. What is this??

Post your questions on his thread. Someone will help you.

Sent from my ADR6300 using XDA Premium App
21st June 2011, 11:02 PM   |  #9  
cam30era's Avatar
Senior Member
Columbus, Indiana
Thanks Meter: 438
 
1,755 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by CARLITOZ18

Ok i dont understant it :: Boot into flash mode with 'adb reboot bootloader'. What is this??

Sorry I couldn't give you a better answer earlier, but I was traveling. If you want a rooted Xoom, you need to take the time to read and understand this kind of information. And ask questions. Here is a good tutorial that will help you start > http://www.addictivetips.com/mobile/...ll-it-android/
22nd June 2011, 12:52 AM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 3
 
113 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
..
I have installed the sdk adb for my thunderbolt is the same with xoom

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes